În 1996, cercetătorii din Finlanda descoperiseră un dispozitiv anti-gravitaţional extraordinar! Au trecut 25 de ani de atunci şi nu s-a mai aflat nimic… invenţia a fost dezvoltată pe ascuns?


Imagine: prelucrare proprie

Următorul articol a apărut în 22 septembrie 1996 în „Sunday Star-Times”, un ziar săptămânal ce se publică în Noua Zeelandă. Iată aşadar ce scrie în acest articol:

* Oamenii de știință din Finlanda, de la Universitatea de Tehnologie din Tampere (Finlanda), sunt pe cale să dezvăluie detalii despre primul dispozitiv antigravitaţie din lume. Măsurând aproximativ 30 cm pe fiecare parte, dispozitivul ar putea provoca o revoluție tehnologică.

* Prin combaterea gravitației – cea mai omniprezentă forță din Univers – totul, de la transport la generarea de energie, ar putea fi transformat.

* NASA, agenția spațială a Statelor Unite, ia pretențiile în serios și finanțează cercetarea antigravitaţională folosită în mijloacele de zbor.

* Utilizări potenţiale ale dispozitivului antigravitaţional:

– ascensoarele clădirilor ar putea fi înlocuite cu dispozitive încorporate în pământ. Oamenii care doresc să urce ar activa pur și simplu dispozitivul antigravitaţional, cu o simplă apăsare putând urca spre etajul dorit;

– călătoria în spațiul cosmic ar deveni mult mai uşoară, deoarece toate eforturile în construcţia rachetelor sunt orientate spre combaterea atracției gravitaționale a Pământului;

– s-ar putea produce electricitate „gratuită”.

* Potrivit Dr. Eugene Podkletnov, cel care a condus cercetarea, descoperirea a fost una întâmplătoare. Ea a apărut în timpul lucrărilor de rutină la așa-numita „superconductivitate”,
capacitatea unor materiale de a-și pierde rezistența electrică la temperaturi scăzute.

* Testele au arătat o mică scădere a greutății obiectelor plasate deasupra dispozitivului, ca și cum obiectul ar proteja de efectele gravitației – un efect considerat imposibil de majoritatea oamenilor de știință.

* Echipa a constatat că și presiunea aerului de deasupra dispozitivului a scăzut ușor.

* Majoritatea oamenilor de știință nu vor accepta prea uşor ideea antigravitaţiei, până când alte echipe nu vor repeta experimentele.

* Echipa finlandeză își extinde deja programul de cercetare, pentru a vedea dacă poate amplifica efectul antigravitaţiei.

* În ultimele experimente efectuate, echipa a măsurat o scădere de 2% a greutăţii obiectelor suspendate peste dispozitiv, rezultatul fiind de două ori mai mare, dacă dispozitivul este suspendat peste altul.

* Dacă echipa poate crește efectul anti-gravitaţional în mod substanțial, atunci implicațiile ar fi enorme.

Reţineţi: articolul a fost publicat acum 25 de ani, în anul 1996. Ce s-a mai întâmplat de atunci cu cercetarea? Nu s-a mai auzit nimic… Din păcate, eu cred, din nou, că cercetările au fost efectuate pe ascuns şi s-au obţinut rezultate extraordinare, care însă nu sunt folosite în beneficiile publicului larg…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock