Revolta hippiotă a tinerilor din anii ’70 împotriva războiului din Vietnam – pusă la cale tot de Illuminati

132

Există aşa-numitele „reguli revoluţionare de la Dusseldorf”, descoperite de Aliaţi în primul război mondial chiar în Dusseldorf, în sediul unei organizaţii revoluţionare. Esenţial este că ele expuneau un plan incredibil al conspiratorilor pentru o „guvernare totală”. Una din puncte era crearea unei generaţii de tineri care nu numai să fie negaţi de societate, dar să fie antrenaţi de dorinţa de a se răscula împotriva sistemului. Şi, la un moment dat, în rândul tineretului american s-a creat această atitudine. Principalul factor a fost…războiul din Vietnam, creat şi controlat în totalitate de Iluminati (organizaţie secretă francmasonică), adică de reprezentanţii lor fideli.

În primul rând, războiul din Vietnam a creat o cultură a drogurilor în rândul militarilor – floarea tineretului american. Urmările se cunosc… Jerry Rubin, fondatorul grupurilor hippie, un tânăr rebel al anilor ’70, a scris cartea „Fă-o !” (cu dedicaţia: „Pentru Nancy, droguri, televizorul color şi revoluţia violentă”), carte publicată de editura Ballantine Books în asociaţie cu Simon & Schuster, controlată de evrei. În ea, „autorul” se opune sistemului, recunoaşte că „războiul din Vietnam a fost un fals” şi face apologia drogurilor, a amorului şi a muzicii rock’n roll.

A dorit să adune în Chicago 500.000 de tineri dintr-un motiv clar: „Doream tulburări. Le-am plănuit. Nu eram victime inocente. Ne-am adresat cererile atât de scandalos pentru că doream ca oraşul să ne refuze. Am făcut toate acestea cu un scop – să facem oraşul să reacţioneze ca într-un stat totalitarist”.

Dezamăgirea i-a fost uriaşă. Au venit doar 3.000 de „nebuni”. Unii au afirmat că Chicago a fost un test. Şi cifra de 500.000 de oameni are o semnificaţie dublă. În 1933, generalul Smedley Butler avea nevoie de 500.000 de soldaţi pentru a impune o dictatură militară în Statele Unite. În cartea „Philip Dru-administrator”, colonelul Edward Mandell House avea nevoie tot de 500.000 de militari pentru ca Philip Dru să impună o dictatură militară în America…