Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Fiii pierduţi ai extratereştrilor Anunnaki se găsesc în triburile din Melanezia (Oceanul Pacific)? Misterul unor gene necunoscute din ADN-ul uman


În octombrie 2016, Societatea Americană de Genetică Umană și-a ținut reuniunea anuală, iar concluziile la care au ajuns au fost uluitoare. Datele pe care le-au colectat arată că oamenii din Melanezia (o zonă din Pacificul de Sud care înconjoară Papua Noua Guinee și insulele învecinate) ar putea avea niște gene necunoscute în ADN-ul lor. Geneticienii cred că ADN-ul nerecunoscut aparține unei specii de umanoizi necunoscute anterior.

Potrivit lui Ryan Bohlender, unul dintre cercetătorii implicați în studiu, specia nu este Neanderthal sau Denisovan, ci ceva diferit. Denisovanii reprezintă o specie dispărută aparținând genului de hominide. Au fost numiţi aşa după descoperirea din peștera Denisova din munții siberieni din Altai, unde a fost găsit primul fragment de os care a aparținut acestei specii. Se știu puține despre acest văr enigmatic al nostru.

Revenind la oamenii din Melanezia, e ciudat să se afle că aceştia au părul blond. Multă vreme s-a crezut că doar caucazienii au părul blond. Abia în 1756 Charles de Brosses a scris despre o „străveche rasă neagră” în Pacific, iar în 1832, când Jules Dumont d’Urville a scris despre aceeași rasă și culoarea lor unică a părului, lumea a devenit conștientă despre oamenii numiţi Melanezieni.

În studiul ştiinţific despre Melanezieni, se spun următoarele: „Ţinând seama de dimensiunea populației și de cele mai recente date ale separării populației, estimăm data separării arhaic-moderne la aproximativ 440.000 ± 300 de ani în urmă pentru toate populațiile umane moderne”.

440.000 de ani… vă sună a ceva cunoscut? Se aseamănă cu ipoteza Anunnaki a cercetătorului Zecharia Sitchin. Conform acestuia, cea de-a 12-a planetă, cunoscută sub numele de Nibiru, a fost populată cu umanoizi foarte asemănători cu noi, oamenii. După ce au întâmpinat o problemă gravă în atmosferă, extratereştri Anunnaki au plecat într-o căutare prin sistemul solar pentru a găsi aur, un metal unic care le putea vindeca planeta.

Când Nibiru s-a apropiat de orbita Pământului, cu aproximativ 432.000 de ani în urmă, extratereştrii Anunnaki au folosit nave spațiale pentru a trimite bunuri esențiale de pe planeta lor pe Pământ. După ce au ajuns pe planeta noastră, ființele extraterestre și-au stabilit bazele în Mesopotamia antică. Mulți cred că atunci umanitatea modernă a fost creată în laboratoarele geneticienilor Anunnaki. Și acest studiu recent și multe alte constatări confirmă această ipoteză. Studiul oferă o viziune care ar putea răspunde la una dintre cele mai vechi și mai importante întrebări ale noastre: Cine suntem?

Pentru a obține soluția la această enigmă seculară, trebuie să săpăm adânc acolo unde nimeni nu a explorat până acum. Într-un efort recent, un alt grup de oameni de știință a ajuns la următoarea concluzie: conduși de geneticianul evoluționist Eske Willerslev de la Muzeul de Istorie Naturală din Danemarca, oamenii de știință au examinat mostre de ADN prelevate de la 83 de aborigeni australieni. Ei au testat, de asemenea, 25 de participanți din populațiile native din munții din Papua Noua Guinee. Spre surprinderea lor, cercetătorii au descoperit un ADN exotic, similar cu cel al Denisovanilor. Cu toate acestea, grupul care și-a cedat genele strămoșilor participanților este complet necunoscut. „Cine este acest grup, nu știm”, a spus Willerslev.

Nu este surprinzător că astfel de descoperiri sunt întotdeauna făcute atunci când se studiază genomul populațiilor îndepărtate. De-a lungul timpului, aceste grupuri izolate au avut contact redus cu lumea exterioară. Ei au trăit și au procreat în comunități închise și acest lucru se reflectă în genomul lor. Cu cât ascendența voastră este mai bogată și mai diversă, cu atât este mai puțin probabil ca anumite gene să rămână neschimbate. În cazul aborigenilor australieni și melanezieni, izolarea înseamnă că mai puține gene au fost modificate de-a lungul existenței lor.


Lasă un comentariu