O teorie şocantă: este prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, fiul „secret” al fostului lider comunist cubanez, Fidel Castro?


Din noiembrie 2015, prim-ministrul Canadei este Justin Trudeau. Mulţi îl consideră ca având „viziuni comuniste”, din moment ce într-un videoclip YouTube din 2018, Trudeau îşi arăta admiraţia pentru dictatura din China (Trudeau admires China’s dictatorship).

Dar, altceva vom discuta în acest articol: despre posibilitatea ca acest Justin Trudeau să fie fiul ilegitim al liderului comunist cubanez Fidel Castro! Cum ar fi posibil aşa ceva? Teoria conspiraţiei a apărut pe Internet de ceva timp, fiind prezentată pe larg în cadrul acestui articol: Of Course Fidel Castro is Justin Trudeau’s Dad. Nobody Has ‘Debunked’ Anything (medium.com).

Pe scurt, povestea este următoarea: Justin Trudeau este fiul fostului premier canadian Pierre Trudeau, ce a deţinut cea mai înaltă funcţie între 1968 şi 1979, precum şi între 1980 şi 1984. Justin Trudeau s-a născut pe 25 decembrie 1971, mama sa fiind Margaret Trudeau, născută Sinclair. Între Margaret şi Pierre, părinţii lui Justin, ere o diferenţă de aproape 30 de ani; când s-au cunoscut, ea avea o vârstă de 18 ani, iar el de 48. S-au căsătorit 5 ani mai târziu, căsătoria lor surprinzând Canada, deoarece Pierre fusese de-o viaţă un celibatar convins. Căsătoria lor n-a durat foarte mult: s-au separat în 1977, divorţând oficial în 1984.

Aşa cum scrie şi site-ul neo-zeelandez stuff.co.nz (Crowds flock to greet Pierre Trudeau at Ohakea), soţii Trudeau erau şi „swingeri”, adică, ocazional, făceau schimb de parteneri. Întrebarea care se pune e următoarea: în martie / aprilie 1971, Margaret Trudeau ar fi putut avea o relaţie intimă cu liderul cubanez Fidel Castro, în urma căreia să se fi născut actualul prim-ministru, Justin Trudeau? Teoretic da, practic e imposibil de demonstrat.

Totuşi, soţii Trudeau îl adorau pe Fidel Castro. Potrivit autorului John English, cel care a scris cartea „Just Watch Me: The Life of Pierre Elliot Trudeau 1968–2000”, o biografie a lui Pierre Trudeau, soţii Trudeau au fost fermecați de liderul cubanez, făcând mai multe călătorii în Cuba, doar pentru a-l vedea. În 2000, Castro a participat la înmormântarea lui Pierre în Canada, când acesta a decedat. Și când Castro a murit, în 2016, Justin Trudeau a fost singurul lider al lumii occidentale care i-a oferit un elogiu pozitiv.

Când s-au întâlnit, cei trei au făcut o mulţime de fotografii „apropiate” împreună, aşa cum se poate vedea şi mai jos:

Dar, a ajuns Margaret în Cuba în martie / aprilie 1971, ca să fi avut o presupusă relaţie intimă cu Fidel Castro?

În aprilie 1971, soţii Trudeau au parte de o „a doua lună de miere” în regiunea Caraibelor (acolo unde e situată şi Cuba). Potrivit Wikipedia, ei au vizitat o insulă pe care au refuzat să o dezvăluie. Este singura insulă pe care nu au dezvăluit-o. Imaginea Wikipedia:

Nota de subsol 19 din același articol Wikipedia citează un articol din 13 aprilie 1971 din „The Ottawa Journal”. Articolul spune că soţii Trudeau vizitează o insulă neidentificată din Caraibe și dorea ca presa să le confere intimitate. Pentru a fi clari: ei au dezvăluit toate celelalte locații pe care le-au vizitat, dar au cerut presei intimitate atunci când au mers pe insula „neidentificată”. De ce?

Justin Trudeau s-a născut 8 luni și jumătate mai târziu. În 1976, Pierre a devenit primul lider NATO care a călătorit în Cuba. Și-a adus şi soția cu el. La câteva ore de la prima lor întâlnire oficială, Margaret a fost fotografiată ținându-l pe Fidel Castro cu ambele brațe (vezi fotografia de mai sus).

Datorită vârstei sale și a lipsei copiilor anteriori, au început să se răspândească zvonuri că Pierre era infertil și că Fidel Castro și alții erau părinții biologici ai copiilor săi. Priviţi-l pe Justin Trudeau şi pe Fidel Castro. Seamănă puţin sau nu?

Site-ul „de verificare a faptelor” Snopes.com consideră că afirmaţia conform căreia Justin Trudeau ar fi fiul lui Fidel Castro este una falsă (Is Justin Trudeau Fidel Castro’s Love Child?), fără însă să aducă argumente foarte convingătoare.

Până la urmă, vă las pe voi să credeţi ce doriţi…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO