Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Inventatorul maşinii care mergea cu doar 2 litri de apă / 100 km, ar fi dezvăluit înainte de moarte: „M-au otrăvit!”


Imagine generata de Microsoft AI

Mulți oameni nu au idee cine a fost Stanley Meyer, dar cu această postare îi vom aduce un omagiu, deoarece a fost primul inventator care a reușit să breveteze o nouă sursă de energie echivalentă cu petrolul, aceasta fiind apă normală de la robinet, el reușiind să inventeze o mașină care să meargă pe bază de apă, în loc de benzină / motorină. Stanley Meyer a făcut mai multe brevete și a lucrat pentru NASA. De asemenea, a fost ales inventatorul anului în 1993.

Invenţia constă în spargerea moleculei de apă, pe baza impulsurilor pozitive la câțiva kilovolți la frecvențe cuprinse între 10 și 15 kiloherți. Amestecul este injectat în motor și arderea produce doar apă din nou. Meyer spunea că circuitul său putea funcționa fără a fi nevoie să adauge prea multă apă, deoarece apa care ieşea din țeava de eșapament putea fi reciclată. Maşina lui Meyer putea merge de la un capăt la celălalt al SUA (circa 4.300 de km) cu doar 80 de litri de apă. Ceea ce înseamnă un consum de sub 2 litri / 100 km!

Din păcate, viața lui Stanley Meyer a fost luată brusc într-o zi, în timp ce el lua cina cu fratele său geamăn și cu câțiva investitori belgieni. Scopul cinei era acela de a sărbători munca lui: vehiculul alimentat cu apă, care era deja patentat. Totul mergea bine, până când Meyer bău din ceașca lui de suc de afine. Deodată, a început să se sufoce, strângându-se de gât şi vărsând violent. În timp ce zăcea pe moarte în brațele fratelui său, ultimele sale cuvinte au fost: „M-au otrăvit”. Deși cauza morții a fost clasificată oficial drept anevrism cerebral, este destul de suspect că ultimele sale cuvinte păreau să sugereze un asasinat.

Mai jos, aveţi o listă a inventatorilor de motoare cu apă care au ajuns întemnițați sau aduși la tăcere în mod misterios:

* Daniel Dingel – un filipinez, care își conducea mașinile cu apă; a fost condamnat în 2008 la 20 de ani de închisoare.
* Paul Panton – un american, inventatorul motorului Pantone care funcționează cu 80% apă: a fost condamnat și închis într-un spital de psihiatrie.
* John Kanzius – un american, care a descoperit cum să transforme apa sărată de mare în combustibil: a murit 6 luni mai târziu.
* Arturo Estevez Varela – un spaniol, care și-a condus motocicleta cu apă în fața unui notar din Sevilla: și-a donat brevetele statului spaniol, dar brevetele lui lipsesc de la Oficiul de invenţii şi mărci. De atunci, nu s-a mai auzit nimic de Arturo.

Schema motorului cu apă a lui Meyer o puteţi vedea mai jos:

Sursa: stanmeyersparkplug.com