Ce se va întâmpla în anul 2029? Insider-ul Luis Elizondo ne spune că atunci extratereştrii se vor arăta lumii întregi… Tot atunci, va sosi foarte aproape de Terra şi asteroidul Apophis…


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Luis Elizondo este o personalitate media, un „insider”, fost agent special de contrainformații al Armatei SUA și fost angajat al Oficiului Subsecretarului Apărării pentru Informații. Elizondo a pretins că este / a fost director al Programului Avansat de Identificare a Amenințărilor Aerospațiale – un program asociat cu videoclipurile cu OZN-uri de la Pentagon, o afirmație susținută de fostul senator Harry Reid, dar contestată atât de reporteri, cât şi de oficialii Pentagonului. Ulterior, Elizondo a apărut în diverse emisiuni TV ca expert în OZN-uri.

Anul acesta (în 2024), Luis Elizondo a spus că au mai rămas doar 5 ani până când extratereștrii se vor arăta umanității, adică vor coborî oficial pe Pământ. Acum să sperăm că aceşti extratereştri, de care a vorbit Elizondo, nu vor veni cu intenţii profund ostile ca în seria de filme SF „Ziua Independenţei”.

De obicei, oameni ca Elizondo, foşti lucrători ai serviciilor, nu vorbesc liber şi în mod independent despre informaţii care ar trebui să rămână secrete; aceasta înseamnă că, de undeva de sus, totul este pregătit pentru „marea dezvăluire a extratereştrilor”.

Şi încă ceva: 2024 + 5 ani = 2029. În mod curios, anul 2029 coincide cu sosirea în apropierea Pământului a asteroidului Apophis, cel care a creat mare panică în anul 2004, deoarece observațiile inițiale indicau un risc de 2,7% ca acesta să se ciocnească de Pământ la 13 aprilie 2029.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO