Secrete ascunse publicului larg, dar recunoscute: de ce foşti oficiali NASA cred în extratereştri?


Deşi pare la vedere improbabil, se pare că unii foşti oficiali NASA (agenţia spaţială a Statelor Unite) cred în extratereştri şi în teoria astronautului antic. Conform teoriei astronautului antic, ființe extraterestre inteligente (numite astronauți antici sau extratereștri antici) au vizitat Pământul și acest contact are legătură cu originea și cu dezvoltarea culturilor umane, tehnologiei și/sau religiilor.

Josef F. Blumrich (1913–2002) a fost șeful Serviciului de Dispoziție a Sistemelor la NASA și un sceptic în privința existenţei extratereştrilor, până când a citit povestea lui Ezechiel, un profet evreu născut în 622 î.Hr. (Ierusalim) şi care a murit în 570 î.Hr. (Babilon). Ezechiel se pare că a descris întâlniri cu nave spațiale! Acest lucru l-a inspirat pe Blumrich să scrie cartea sa din 1974, „Navele spațiale ale lui Ezechiel”, folosindu-și cunoștințele tehnice de aeronautică pentru a explica evenimentele care au avut loc cu mii de ani în urmă.

Maurice Chatelain a fost șeful Sistemelor de comunicații NASA. El este unul dintre oficialii NASA care au adus contribuţie la aselenizarea din 1969 și care a conceput și proiectat nava spațială Apollo. El a confirmat că astronautul Neil Armstrong a raportat că a văzut două OZN-uri pe marginea unui crater lunar. Chatelain crede că unele OZN-uri pot proveni din propriul nostru sistem solar, în special din satelitul lui Saturn, Titan.

Chatelain, împreună cu Blumrich, au scris o carte superbă în 1978: „Strămoșii noștri au venit din spațiul cosmic – un expert NASA confirmă originile extraterestre ale omenirii”.

Chatelain scria: „Astronauții nu s-au limitat la probleme de echipament. Au văzut lucruri în timpul misiunilor lor care nu puteau fi discutate cu nimeni din afara NASA. Este foarte dificil să obții informații specifice de la NASA, care încă exercită un control foarte strict asupra oricărei dezvăluiri de acest gen. Se pare că toate zborurile Apollo și Gemini au fost urmate, atât la distanță, cât și uneori destul de aproape, de vehicule spațiale de origine extraterestră, farfurii zburătoare, sau OZN-uri (obiecte zburătoare neidentificate), dacă vreţi să le numiţi aşa. De fiecare dată când a avut loc, astronauții au informat Centrul de Control, care a ordonat apoi liniște absolută.

Cred că Walter Shirra la bordul navetei „Mercury 8” a fost primul dintre astronauți care a folosit numele de cod „Moș Crăciun” pentru a indica prezența farfuriilor zburătoare lângă capsula sa spațială. James Lovell a spus pentru ca toată lumea să audă: „Am fost informați că Moș Crăciun există!” Chiar dacă acest lucru s-a întâmplat în ziua de Crăciun din 1968, mulți oameni au simțit un sens ascuns în acele cuvinte care nu erau greu de descifrat”.

Chatelain a continuat spunând cum astronauții au fotografiat diferite OZN-uri și când prima aterizare pe Lună a lui Apollo 11 a fost făcută pe Marea Liniştii, două OZN-uri au plutit deasupra lui Neil Armstrong și Edwin „Buzz” Aldrin, care le-au fotografiat, ele apărând în numărul din iunie 1975 al revistei „Modern People”.

S-a mai vorbit chiar că misiunea Apollo 13 avea la bord un dispozitiv nuclear care putea fi pornit pentru a face măsurători ale infrastructurii Lunii și ale cărui detonații ar fi afișate pe hărțile mai multor seismografe de înregistrare plasate în diferite locații. Explozia inexplicabilă a unui rezervor de oxigen din modulul de serviciu al lui Apollo 13 în zborul său către Lună ar fi fost cauzat în mod deliberat de un OZN care urmărea capsula, pentru a preveni detonarea încărcăturii atomice care ar fi putut distruge sau pune în pericol o bază lunară… plină de extratereştri!

S-a mai spus că în timpul zborurilor lor, astronauții s-au simțit de parcă o forță exterioară ar fi încercat să le preia mintea. Astronauţii au experimentat senzații și viziuni ciudate. Unii dintre ei au avut probleme psihologice și schimbări de personalitate după misiunile lor în spațiul cosmic; alţii au devenit profund religioși.

Dacă teoria astronautului antic este o prostie completă, atunci de ce o susțin indivizii atât de reputați de la NASA?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock