Filmul „Anunnaki”, ce ar fi trebuit să spună adevărul despre istoria omenirii, a fost „interzis” în cinematografe! De ce?


„Anunnaki” a fost primul film dintr-o trilogie, care urma să fie lansat în 2007, cu prima serie, următoarele două trebuind să aibă premiera în anii 2007 şi 2008. Dar, din nefericire, premiera nu a mai avut loc, şi, mai mult decât atât, proiectul a fost abandonat brusc și toată publicitatea despre film a fost abandonată. Însă, „urmele” despre film mai pot fi găsite pe Internet, dacă veţi căuta. Filmul „Anunnaki” nu a fost niciodată terminat, deși filmările începuseră, proiecţia filmului neajungând niciodată pe marele ecran.

Filmul trebuia să fie realizat de o serie de companii independente, ca Rockstar Motion Pictures şi Jaguar Films. Deşi oficial filmul a fost anulat din motive financiare, există o conspirație care a fost răspândită în jurul filmului, conform căreia „Anunnaki” a fost interzis sau cenzurat în mod neoficial.

Regizorul și producătorul acestui proiect cinematografic eşuat este Jon Gress, un regizor care are doar câteva filme la activ ca şi regizor, aşadar nu este prea bine cunoscut; într-un interviu, Jon a arătat că este un cititor fidel al cărţilor lui Zecharia Sitchin.

Conform lui Zecharia Sitchin, cu circa 450.000 de ani în urmă, un grup de umanoizi extratereştri, călători prin spaţiul cosmic, au sosit pe Pământ. Ei au venit de pe o planetă de trei ori mai mare decât Terra, planetă pe care sumerienii o numeau Nibiru. Aceasta era descrisă în literatura antică sumeriană ca fiind cea de-a douăsprezecea planetă a sistemului nostru solar.

Nibiru, numită şi „Planeta Trecerii”, pentru că orbita sa trece prin sistemul solar între Marte şi Jupiter, se roteşte pe o orbită de formă eliptică, în jurul Soarelui. Nibiru a fost reprezentată în numeroase societăţi omeneşti (mai cu seamă în cea egipteană) sub forma unui „disc înaripat”, un cerc cu aripi de o parte şi de alta.

Aşadar, cu aproximativ 450.000 de ani în urmă, în timpul celei de-a doua Ere Glaciare de pe Terra, locuitorii de pe Nibiru, care dispuneau de o tehnologie foarte avansată – sau Anunnaki, aşa cum erau denumiţi în textele sumeriene – au călătorit către Pământ, în timp ce cele două planete s-au apropiat foarte mult una de alta. Aceşti colonişti spaţiali urmăreau de fapt acapararea bogăţiilor minerale ale Terrei – mai cu seamă a aurului – pentru a le putea folosi pe planeta lor natală.

Unii oameni de știință sunt total în dezacord cu Zecharia Sitchin și afirmă că teoriile lui se bazează pe o interpretare greșită a vechilor texte sumeriene.

„Anunnaki” ar fi fost doar un film de science-fiction, dacă nu s-ar fi bazat pe presupunerea că ar avea în spate evenimente reale din istoria omenirii. Potrivit multor cercetători, acest film ar fi putut afecta populația planetei prin propagarea unui sistem care ar fi distrus teoria evoluționismului a lui Darwin, cea care ne este învăţată la şcoală. De asemenea, ar fi distrus şi imaginea locului pe care omul îl ocupă în imensitatea Universului. Acestea ar fi doar câteva dintre motivele pentru care se crede că proiectul filmului „Anunnaki” a fost închis brusc.


Lasă un comentariu