„Omicron” este o comedie SF din anul 1963, în care un extraterestru preia controlul asupra trupului mort al unui om


„Omicron” este un film SF de comedie, din anul 1963, în care o specie extraterestră preia cadavrul unui pământean, pentru a afla despre slăbiciunile noastre… astfel încât acei extratereştri să poată prelua planeta noastră. „Omicron” a fost scris și regizat de Ugo Gregoretti, fiind o Co-producție italo-franceză. Printre actorii care joacă în acest film, îi amintim pe Renato Salvatori, Rosemary Dexter, Franco Luzzi, Gaetano Quartararo, Mara Carisi și Giuliana Corbellini.

Câteva recenzii ale acestui film:

„Filmul îi oferă lui Renato Salvatori șansa de a se angaja într-o comedie vizuală cu adevărat creativă, mai ales când personajul său învață cum să-și controleze corpul. Complotul pare să se învârte în jurul job-ului său, în care devine super-competent, dar în cele din urmă ajunge să ia parte la o grevă.” (Fantastic Movie Musings and Ramblings)

„Omicron poate fi un invadator extraterestru, dar el este la fel ca noi ceilalți (…) Având în vedere ceea ce s-a întâmplat înainte, este o dezamăgire. Comedia se luptă uneori să depășească granițele internaționale (…)” (Mark David Welsh)

Mai multe detalii despre filmul „Omicron”, puteţi citi pe imdb.com.

Notă: Pe 26 noiembrie 2021, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a declarat o nouă variantă îngrijorătoare a coronavirusului, denumită „varianta Omicron”, conform sistemului de numire al OMS. Varianta B.1.1.529 a fost raportată pentru prima dată în Africa de Sud pe 24 noiembrie 2021. Acest film din 1963 nu are în mod clar nicio legătură cu pandemia de coronavirus din 2020-2021.


Lasă un comentariu