„Omicron” este o comedie SF din anul 1963, în care un extraterestru preia controlul asupra trupului mort al unui om


„Omicron” este un film SF de comedie, din anul 1963, în care o specie extraterestră preia cadavrul unui pământean, pentru a afla despre slăbiciunile noastre… astfel încât acei extratereştri să poată prelua planeta noastră. „Omicron” a fost scris și regizat de Ugo Gregoretti, fiind o Co-producție italo-franceză. Printre actorii care joacă în acest film, îi amintim pe Renato Salvatori, Rosemary Dexter, Franco Luzzi, Gaetano Quartararo, Mara Carisi și Giuliana Corbellini.

Câteva recenzii ale acestui film:

„Filmul îi oferă lui Renato Salvatori șansa de a se angaja într-o comedie vizuală cu adevărat creativă, mai ales când personajul său învață cum să-și controleze corpul. Complotul pare să se învârte în jurul job-ului său, în care devine super-competent, dar în cele din urmă ajunge să ia parte la o grevă.” (Fantastic Movie Musings and Ramblings)

„Omicron poate fi un invadator extraterestru, dar el este la fel ca noi ceilalți (…) Având în vedere ceea ce s-a întâmplat înainte, este o dezamăgire. Comedia se luptă uneori să depășească granițele internaționale (…)” (Mark David Welsh)

Mai multe detalii despre filmul „Omicron”, puteţi citi pe imdb.com.

Notă: Pe 26 noiembrie 2021, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a declarat o nouă variantă îngrijorătoare a coronavirusului, denumită „varianta Omicron”, conform sistemului de numire al OMS. Varianta B.1.1.529 a fost raportată pentru prima dată în Africa de Sud pe 24 noiembrie 2021. Acest film din 1963 nu are în mod clar nicio legătură cu pandemia de coronavirus din 2020-2021.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO