Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Şoc şi groază la o petrecere de elită rusească: în întuneric, la unii “oameni” au apărut ochi strălucitori! Androizi, extratereştri?

411

blankDe când a apărut YouTube-ul, pe această populară platformă video găseşti multe lucruri interesante, mai ales că lumea este avidă în a viziona tot felul de videoclipuri. Dar pe YouTube găseşti şi lucruri absolut bizare, care te fac să te înfioare câteodată.

Unul dintre cele mai bizare videoclipuri prezintă imagini de la o petrecere pentru elita rusească, care au fost postate online. Acest videoclip YouTube a fost repostat de un tip american, care este convins că unii dintre participanţii la această petrecere de elită sunt, de fapt, și androizi sau chiar extratereștri.

În timpul petrecerii, pe scenă cânta o trupă. La un moment dat, a existat o pană de curent; aproape totul devine întunecat, dar filmul arată ochii strălucitori a trei oameni care apar în întuneric. Asemănători ca ochii de pisică…

Un interviu cu un membru al trupei explică faptul că formația a plecat imediat de pe scenă, pentru că şi ei s-au speriat pentru ceea ce au văzut în întuneric: ochii strălucitori bizari.

Într-adevăr, ochii strălucesc puternic și trebuie să existe o explicaţie pentru acest lucru. Androizii sau extratereștrii – nu par a fi cea mai bună explicaţie, deși nu ar fi chiar imposibil. Eu aș vrea să cred că poate exista o explicație mai simplă, iar lumea noastră nu e chiar plină de androizi și extratereştri…

blank

blank

Orgoni Crystal