O rază misterioasă de lumină, asemenea unui reflector, a fost observată în Suedia. Să fie vorba de un portal către o altă dimensiune sau de altceva?


Multe lucruri ciudate și inexplicabile se întâmplă câteodată pe cerul de deasupra noastră. Următorul material surprinde o furtună (nimic neobişnuit până acum), când deodată o rază ciudată de lumină iese din nori, asemenea unui reflector. Filmarea (postată pe YouTube AICI) a fost realizată de o utilizatoare pe nume Kristina Skys din Suedia şi surprinde o furtună care a avut loc în vara anului 2018 (pe 28 iulie 2018, mai precis).

Citez din descrierea videoclipului: „O zi normală de vară în Suedia – Eskilstuna. Mă uit la cerul acoperit de furtună și decid să filmez. Habar n-aveam că urma să apară un fenomen asemănător unui portal… Acest videoclip a fost în telefonul meu pentru un an întreg și acum este timpul să aflăm ce-ar fi putut fi”.

Comentatorii de pe YouTube au diverse păreri despre acest fenomen:
* extratereştrii încearcă să ne contacteze;
* un laser folosit de forţe necunoscute;
* un portal către o altă dimensiune.

Foarte interesant e faptul că cineva crede că ar putea fi vorba de un fenomen atmosferic nou descoperit de către oamenii de ştiinţă în 2016, fenomen ce poartă numele de STEVE (vedeţi pe Wikipedia). În principiu, este vorba de o rază de plasmă fierbinte, legată de aurorele boreale, care se formează la 450 de km înălţime deasupra Pământului, având o temperatură de circa 3.000 de grade Celsius. Dar, totuşi, şi aceasta e doar o ipoteză de lucru şi nimic nu poate fi exclus…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO