Noi date despre misteriosul obiect de pe fundul Mării Baltice: are o vechime de cel puţin 140.000 de ani! Cine l-a construit!?


anomalie Marea Baltica 1Despre obiectul misterios de pe fundul Mării Baltice n-am mai scris demult, mai precis din 6 iulie 2012 (Imaginile surprinse cu ajutorul sonarului 3D arată faptul că obiectul misterios de pe fundul Mării Baltice ar putea fi unul de origine artificială). De atunci, în presa internaţională au apărut tot felul de ipoteze despre originea sa… mulţi cred că este totuşi un obiect de origine artificială, însă nu s-a ajuns la o concluzie privind vechimea sa. Dacă unii cred că ar fi un submarin scufundat din timpul celui de-al doilea război mondial, alţii spun că obiectul ar avea o vechime de sute de mii de ani! Iată câteva extrase ale unor declaraţii făcute de echipa de cercetare în ultimii 2 ani. Eu nu ştiu ce să mai cred, aşa că las fiecăruia libertatea de a crede ceea ce doreşte:

* „Acesta nu este un obiect, făcut de oameni în timpurile moderne. E posibil să fie contruit din timpul epocii de gheață sau dinaintea aceste ere.” (Peter Lindberg , 24 februarie 2013).

* „Obiectul este mai vechi de 140.000 de ani. Are unghiuri şi linii drepte, colțuri rotunjite … Arată mai mult ca o farfurie plată”. (Dennis Asberg , 28 septembrie 2012).

* Există trei obiecte de interes ale anomaliei de pe fundul Mării Baltice:
– obiectul principal, de 60 de metri diametru;
– un obiect secundar mai mic, situat la aproximativ 200 de metri de prima anomalie, cu o suprafață în forma a două ferestre gotice ale unei bisericii;
– o a treia anomalie, ce are 28 de metri înălţime și 275 de metri lățime, situată la aproximativ 1.500 de metri sud de obiectul circular. Echipa a declarat că anomalia 2 ar putea fi mai interesantă decât prima.

anomalie Marea Baltica 3

* Obiectul rotund se află la aproximativ 85-90 de metri adâncime în apele internaționale situate între Suedia și Finlanda. Condițiile de la fața locului sunt vitrege: vizibilitatea este redusă (2-3 metri), există un nivel de luminozitate scăzută, temperaturile sunt scăzute. Obiectul are 60 de metri în diametru şi 4 metri grosime.

* „Obiectul este perfect rotund, fiind alcătuit dintr-un material asemănător pietrei, deși nu este o formațiune stâncoasă. Există formațiuni de rocă, care apar pe suprafața obiectului”. (Peter Lindberg , 22 iulie 2012).

* „Obiectul pare să fie foarte, foarte vechi, extrem de rar, ceva ce nu a mai fost văzut înainte. Cred că trebuie să te gândești că acest obiect pare a fi acolo de foarte mult timp.” (Peter Lindberg, 22 iulie 2012).

* „Când spun că anomalia nu este o stâncă, mă refer la faptul că aceasta nu este un bloc solid de granit sau o altă piatră. Obiectul este fabricat dintr-un alt material, despre care nu știm despre ce este vorba, dar eu sunt sigur că este vorba de mai multe materiale diferite.” (Stefan Hogeborn, 13 noiembrie 2012).

anomalie Marea Baltica 2

* Suprafaţa cercului nu este netedă în întregime; în unele locuri s-a spart. Se pare că ea a fost acoperită cu un material asemănător cimentului. Materialul este extrem de tare. Obiectul are laturile rotunjite, cu marginile neuniforme. E ca şi cum cineva a turnat două forme şi a lipit între ele aceste două forme.

* Există două găuri rotunde pe suprafaţa obiectului. Una dintre ele are 30 cm lățime, iar cealaltă este de aproximativ 2 metri lățime și este înconjurată de o formă de pătrat, cu diametrul de 2 x 2 metri.

* Întreaga anomalie are un strat subțire de nămol pe ea și atunci când scafandrii au răzuit, dedesubt a apărut o suprafață negricioasă.

Dacă este o construcţie artificială, este extrem de ciudată…

anomalie Marea Baltica 4

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock