Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Insula „Ochiul”: o insulă misterioasă, perfect rotundă, a apărut de nicăieri în Argentina


În Argentina a apărut de nicăieri o insulă perfect rotundă. Experții au cercetat-o și explorat-o, şi, datorită formei sale, i-au dat numele de „The Eye”, adică „Ochiul”.

Această insulă este de-a dreptul bizară. În afară de faptul că a apărut de nicăieri, fără nicio explicație logică, insula numită „Ochiul” are multe alte anomalii. În primul rând, insula rotundă este o bucată de teren pe care se deplasează într-un canal, de asemenea, rotund.

Cum este posibil acest lucru? Nimeni nu poate explica acest fenomen, cu toate că mulți experți au fost acolo pentru a investiga fenomenul. Nimeni nu știe nimic și nimeni nu poate spune exact ceea ce este cu adevărat „Insula Ochiului”.

Oamenii de știință informează că „Insula Ochiului” are un diametru de 100 de metri fix și se înscrie în sfera fenomenelor fără explicații logice.

Pe de altă parte, mulți ufologi susțin că fenomenul OZN se intensifică în perioada aceasta şi, deci, poate exista o legătură certă între formarea insulei și fenomenul OZN.

Pentru a vedea insula în toată splendoarea ei, pur și simplu vă duceţi pe Google Earth și introduceți următoarele coordonate: 34 ° 15’07.8 „S 58 ° 49’47.4” V.


Lasă un comentariu