Incredibil! Bacterii care prelungesc viaţa şi luptă împotriva cancerului au fost descoperite lângă statuile „giganţilor extratereştri” de pe Insula Paştelui! Coincidenţă?


giganti insula pasteluiConform cercetătorilor, noi studii au oferit indicii cu privire la bacteriile anti-îmbătrânire ce au fost descoperite ascunse în şi lângă sculpturile gigant din Insula Paştelui. Bacteriile au primit numele de „Rapamicina” după „Rapa Nui”, numele polinezian al Insulei Paștelui.

Rapamicina a fost reperată pentru prima dată de microbiologul Georges Nogrady de la Universitatea din Montreal, în 1964. Această substanţă a bacteriilor s-a dovedit a creşte durata de viaţă a organismelor pe care s-au făcut teste: muşte, şoareci, câini sau chiar oameni, care au avut parte de rezultate pozitive.

Dar, aceste bacterii nu doar că au proprietăţi anti-îmbătrânire, dar şi pot lucra cu succes împotriva dezvoltării tumorilor. Astfel, cercetătorii au descoperit că bacteriile stimulează o proteină numită mTOR, care are un rol foarte important în semnalizarea şi împiedicarea răspândirii celulelor canceroase.

Şi asta nu e tot: recent, experții de la Universitatea din Washington au testat efectele rapamicinei asupra câinilor. Cercetătorii au obţinut primele rezultate doar după câteva săptămâni, dezvăluind faptul că toţi câinii care au primit rapamicină au prezentat funcţii cardiace îmbunătățite.

Oare este o coincidenţă că aceste bacterii „minune” au fost găsite tocmai în Insula Paştelui, cunoscută ca „locul în care extratereştrii-giganţi şi-au lăsat sculptate chipurile”?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock