În sfârşit, a fost găsit! Se pare că a fost descoperit mormântul zeului-extraterestru Osiris, primul faraon egiptean! Acesta s-ar afla ascuns la 30 de metri sub Sfinxul egiptean…


mormantul lui OsirisDa, există informaţii că arheologii au găsit un mormânt sub Sfinxul egiptean și se spune că acesta aparține zeului-rege extraterestru Osiris. Dar, tot ceea ce e legat de acest mormânt nu are niciun sens: sicrie de granit de 20 de tone, trei camere diferite, situate la 30 de metri adâncime, înconjurate de un bazin de apă subteran și 4 coloane situate la fiecare colț. Nu există ceva asemănător în lume; este într-adevăr unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii.

Osiris, stăpânul morților, sau zeul vieţii de apoi. Astăzi noi îl considerăm a fi un simplu mit. Dar ce considerau vechii egipteni că ar fi fost? Primul faraon, pe care l-au numit şi „Zep Tepi”. Atunci exista un timp înainte de Egiptul faraonilor; a existat acest „zeu” Osiris, care a coborât din stele și i-a învățat pe oameni cunoașterea civilizației. Și a domnit peste oameni, care s-au închinat la el. De fapt, întreaga cultură egipteană este o copie a stilului său. Toţi faraonii egipteni au încercat să imite aspectul lui Osiris: coroana sa, barba sa, sceptrul său ş.a.m.d. Singurul lucru pe care faraonii nu l-au putut copia a fost pielea sa verde întunecată. Dovada că Osiris a fost un reptilian?

Conform legendei, Osiris a fost ucis. În a doua zi, are loc procesiunea înmormântării sale. În a treia zi, el este jelit de supuşi, iar dușmanii lui sunt distruși. În a patra zi au loc rugăciuni și priveghi. Dar, în a cincea zi, el învie.

Dacă informaţia de mai sus este una corectă (cea privind descoperirea mormântului lui Osiris sub Sfinxul egiptean), atunci ea ar fi una cu adevărat şocantă. Zeii au morminte? Câte morminte de zei s-au descoperit până acum? Să luăm zeii egipteni: aţi auzit până în prezent de mormântul zeului Ra? Sau de cel al lui Anubis? Sau poate mormântul lui Horus? Nu, desigur că nu…

 


Un comentariu la „În sfârşit, a fost găsit! Se pare că a fost descoperit mormântul zeului-extraterestru Osiris, primul faraon egiptean! Acesta s-ar afla ascuns la 30 de metri sub Sfinxul egiptean…”

Lasă un comentariu