Doar o teorie nebunească? Pisicile ar putea fi animale create de extratereştri prin inginerie genetică, pentru a ne monitoriza!


Ar putea fi pisicile domestice implantări extraterestre? O nouă teorie începe să câștige teren pe Internet, conform căreia pisicile domestice obișnuite ar putea fi creaturi construite artificial (prin inginerie genetică) şi utilizate de către extratereştri pentru a monitoriza și a observa ființele umane.

În timp ce această teorie ar putea suna destul de ciudat, ea câștigă în popularitate și are o cantitate surprinzătoare de dovezi care s-o susțină. O mare parte din suspiciunile privind pisicile se referă la construcţia lor fiziologică. Pentru un astfel de mamifer, aparent simplu, pisica domestică are unele anomalii fizice pe care oamenii de știință le găsesc derutante. De exemplu, zoologii încă nu ştiu cum reuşesc să toarcă pisicile. De asemenea, pisicile au mai multe conuri în ochii lor, faţă de alte creaturi similare, ceea ce le oferă o viziune mult superioară.

În plus, fiziologia pisicii domestice îi permite acesteia să supraviețuiască unor situații care ar ucide alte fiinţe. De exemplu, pisicile sunt cunoscute pentru capacitatea lor extraordinară de a cădea de la înălțimi extraordinare, fără a-şi rupe niciun os.

O altă dovadă a teoriei extraterestre privind pisicile e dată de faptul că nu există nicio mențiune despre pisicile domestice, în orice literatură veche, înainte de vechii egipteni. Potrivit lui Ryan Haupt, paleontolog la Universitatea din Wyoming, Egiptul este considerat a fi sursa cea mai credibilă pentru originea pisicilor domestice ca şi specie.

Poziția pisicilor domestice în societatea egipteană antică a fost una destul de curioasă. Pisicile au fost venerate de vechii egipteni, iubite ca şi animale de companie și jelite la moartea lor, ca și cum ar fi fost membri ai familiei. În plus, multe pisici au fost îmbălsămate și îngropate de-a lungul malurilor Nilului. Totodată, pedeapsa pentru uciderea unei pisici în această societate antică era moartea. Această atitudine de adorare față de pisici pare să vină de la ideea că ele erau „daruri oferite de zei”. Având în vedere faptul că poporul egiptean din vechime s-ar fi putut afla în contact cu ființe extraterestre, teoria că pisicile ar avea origini extraterestre nu este chiar una exagerată sau nebunească.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO