Putin apare în public mai tânăr cu 15 ani! Încă o dovadă că „adevăratul Putin” este reţinut sau mort, iar ceea ce vedem la televizor nu e decât o sosie!


noul PutinUn cititor de pe Facebook (Kevin), căruia îi mulţumesc, mi-a trimis linkul la un scurt articol postat pe click.ro. Eu, de obicei, nu urmăresc această publicaţie ce se ocupă mai mult de can-can-uri, dar ştirea aceasta categoric mi-a atras atenţia, pentru că intră în zona conspiraţiilor (din punctul meu de vedere). Articolul se numeşte „Incredibil! Vladimir Putin arată mai tânăr ca acum 15 ani” şi a apărut pe site-ul respectiv acum câteva zile. Iată ce scrie acolo:

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin (62 de ani), a apărut bronzat şi cu faţa lipsită complet de riduri la o conferinţă de presă care a avut loc la Moscova, în urmă cu 3 zile.

Preşedintele rus a dispărut fără urmă, luna trecută, timp de 10 zile, fără nici o explicaţie, dând naştere la tot felul de speculaţii. De mai mulţi ani se zvoneşte că Putin îşi face operaţii estetice şi şi-ar şterge ridurile cu botox. La cea de-a 13-a sesiune a ”liniei directe cu Vladimir Putin”, liderul de la Kremlin arăta mult mai bine decât în fotografii de acum 15 ani, în care apare ridat şi cu pungi sub ochi.

P.S. Nu ştiu dacă Putin îşi face operaţii estetice sau nu, dar toată lumea a observat schimbarea şi eu cred că este extrem de vizibilă. Reiau astfel o teorie a conspiraţiei de-a mea din 18 martie 2015 (Un Putin fals a apărut la televizor pentru a linişti lumea! Iată dovezile fotografice! Soarta lui Putin cel adevărat este învăluită în mister…) în care susţin că liderul actual de la Kremlin (care apare la TV) este doar o sosie, iar adevăratul Putin ori este reţinut, ori este mort. Se ştie lucrul acesta (şi mulţi istorici o confirmă) că marii conducători ai lumii au cel puţin o sosie, dacă nu mai multe. Nu trebuie să negăm acest lucru evident.

Sunt sigur că evenimentele din Rusia, din următoarele săptămâni sau luni, vor lămuri cât de cât acest mister…


Lasă un comentariu