Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Alertă generală! Un vulcan din Japonia, care n-a mai avut o erupţie majoră de 2.900 de ani, se trezeşte la viaţă! Ce se întâmplă în lume?

  •  
  •  
  •  
  •  

blank
Imagine: pixabay.org (Commons Creative – free)

Pe 26 aprilie 2015 scriam acest articol (În ultimele 2 zile, în lume a avut loc un cutremur gigant (Nepal) şi o erupţie vulcanică uriaşă (Chile)! Alte cutremure şi erupţii vulcanice sunt peste tot în lume! Vine planeta X sau se foloseşte tehnologia HAARP?) în care mă îngrijoram cum mai multe cutremure şi erupţii vulcanice masive au avut loc în ultima perioadă în lume. Din păcate, temerile îmi sunt confirmate în continuare, căci în Japonia se pare că un vulcan se pregăteşte să erupă, după ce a fost inactiv aproape 900 de ani!

Astfel, mai mult fum ce precede de obicei o erupţie vulcanică a fost observat în valea vulcanică Owakundani din Japonia, aflat la circa 60 de kilometri vest de Tokyo, capitala ţării. Autorităţile japoneze spun că este posibil ca muntele Hakone să erupă, deşi n-a făcut-o cam demult (din secolul XII), iar ultima erupţie catastrofală a sa a avut loc acum 2.900 de ani, aşa cum ne anunţă vechile cronici!

Citez ştirea de pe straitstimes.com:

Agenția Japoneză de Meteorologie a emis un avertisment pentru a limita accesul la populara staţiune de izvoare calde Hakone, după ce un vulcan din apropiere a început să emită gaze şi fum. Două cutremure minore cu magnitudinea de 2 grade și 2,4 grade pe scara Richter s-au înregistrat marți dimineață, 5 mai 2015, în zona vulcanului aflat la sud-vest de Tokyo, a raportat agenţia.

„Activitatea de la Hakone se află într-o stare de incertitudine”, a declarat un oficial al agenţiei. „Există posibilitatea apariţiei bruşte a unei erupții. Vă rugăm să nu aventuraţi în această zonă”, a mai spus oficialul.

Avertismentul este de așteptat să afecteze turismul, în zona Hakone venind anual circa 20 de milioane de persoane, inclusiv turiști străini, aici aflându-se una dintre cele mai renumite staţiuni din Japonia.

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu