Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Incredibilul caz al celor doi copii îndrăciţi din Franţa: „Vedeau fapte petrecute la începutul lumii”


Un fenomen de esenţă demonică este cazul cunoscut al celor doi copii îndrăciţi din Ilfurt (Alsacia), petrecut pe la 1865 şi întărit de felurite documente verificate, aflate în Arhivele Episcopiei din Strasbourg. În cartea parohului Sutter din Wickerschwihr (Alsacia), sub titlul „Dracul”, aflăm următoarele:

* „De mai multe ori unul din copiii îndrăciţi prevesti moartea câtorva persoane”.

* „Vorbea de fapte petrecute cu douăzeci, treizeci şi chiar o sută de ani mai înainte şi aşa de limpede, lămurit şi sigur, încât îţi venea să crezi că fusese de faţă la ele. Dar şi de întâmplările proaspete avea o cunoştinţă cum numai diavolul poate avea”.

* „Uneori îndrăciţii povesteau fapte întâmplate la începutul lumii şi întru totul după Biblie”.

* „Multe amănunte, chiar necunoscute, despre crimele îngrozitoare petrecute în trecut în Ilfurt, au fost date pe faţă de cei doi copii îndrăciţi, şi în scurt timp lumea a trebuit să se convingă că pentru ei nimic nu putea fi ascuns”.

* Cu cei doi îndrăciţi, se întâmplau adeseori felurite fenomene despre care documentele pomenesc, între altele, următoarele: „Uneori li se strângeau picioarele într-un chip grozav şi apoi li se legau cum s-ar lega cu nişte funii, fără ca cineva să le poată deznoda; apoi, deodată trebuiau să le desfacă şi să le ridice, ca două aripi, cu iuţeala fulgerului. Nicio putere omenească nu era în măsură să-i îndrepte până când diavolul nu lăsa în pace pe sărmanele victime. Dacă stăteau pe scaun, scaunul era ridicat în aer de mâini nevăzute. Căzând, nu li se întâmpla niciun rău”.

* „Copiii se căţărau pe copaci ca nişte pisici (de comparat cu somnambulii) şi se puteau prinde chiar şi de crengile cele mai subţiri, fără teamă că se vor rupe”.

* „În odaia lor erau chinuiţi de o căldură cumplită, ce nu se putea suferi nici în toiul iernii. Dacă mama copiilor, care dormea în aceeaşi odaie cu îndrăciţii, se scula înăduşită de căldura prea mare şi stropea cu apă sfinţită patul copiilor, arşiţa scădea într-o clipă şi devenea normală”.

* „Uneori nişte mâini nevăzute scoteau perdelele de la ferestre şi acestea se deschideau cu repeziciune ameţitoare, deşi erau bine închise; altă dată duhul cel rău răsturna şi târâia încoace şi încolo prin odaie mese, scaune şi alte mobile; altă dată chiar casa întreagă era zguduită ca
de un cutremur puternic”.


Lasă un comentariu