Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Uimitoarea maşină a lui Antoine Priori, cu ajutorul căreia puteau fi vindecate boli incurabile, a fost oprită de mafia medicală

1060

blankToate descoperirile cu adevărat importante de pe Terra sunt de la bun început confiscate de complexul militaro-industrial. Noile surse de energie întemeiate pe extracţia energiei din vid (care nu este gol, ci sursa intregului Univers manifestat) ameninţa cu prăbuşirea actuala ierarhie economică şi politică întemeiată pe folosirea combustibilor fosili (ţiţei, cărbune, gaze): imaginaţi-vă că se renunţă la industria petrochimică, la industria constructoare de vehicule de transport şi la dictatura generată de producţia si distribuţia centralizata a energiei în centrale termoelectrice şi nucleare.

Dar, acest lucru nu e valabil doar în cazul industriei, ci şi a medicinii. De exemplu, maşina lui Antoine Priori, vindeca cu ajutorul undelor electromagnetice longitudinale produse într-o bobină imensă, boli virotice incurabile şi majoritatea formelor de cancer ale oamenilor şi animalelor, care erau plasaţi in interiorul acesteia. Aceasta descoperire nu putea fi folosită în clinici, fiindcă aceasta tehnologie este utilizată pentru anihilarea rachetelor balistice cu încărcătură nucleară (şi intra sub incidenţa secretului strategic).

Chiar după această descoperire, atunci când în Franţa s-a luat hotărârea utilizării terapeutice a acestui dispozitiv, s-a produs un lucru incredibil: cercetătorii din institutele de profil, care investigau o modalitate de vindecare a cancerului, şi care erau pe cale să fie daţi afară şi să nu mai primească finanţările, care curg de zeci de ani, fără vreun rezultat palpabil în descoperirea unei căi de vindecare a cancerului, au făcut o demonstraţie prin care cereau să nu se treacă la utilizarea maşinii lui Antoine Priore.

Iată cum o descoperire incredibilă poate fi oprită în a fi utilizată pe scară largă, doar pentru a satisface mafia dintr-un anumit domeniu…

Orgoni Crystal