Uimitoarea maşină a lui Antoine Priori, cu ajutorul căreia puteau fi vindecate boli incurabile, a fost oprită de mafia medicală


Toate descoperirile cu adevărat importante de pe Terra sunt de la bun început confiscate de complexul militaro-industrial. Noile surse de energie întemeiate pe extracţia energiei din vid (care nu este gol, ci sursa intregului Univers manifestat) ameninţa cu prăbuşirea actuala ierarhie economică şi politică întemeiată pe folosirea combustibilor fosili (ţiţei, cărbune, gaze): imaginaţi-vă că se renunţă la industria petrochimică, la industria constructoare de vehicule de transport şi la dictatura generată de producţia si distribuţia centralizata a energiei în centrale termoelectrice şi nucleare.

Dar, acest lucru nu e valabil doar în cazul industriei, ci şi a medicinii. De exemplu, maşina lui Antoine Priori, vindeca cu ajutorul undelor electromagnetice longitudinale produse într-o bobină imensă, boli virotice incurabile şi majoritatea formelor de cancer ale oamenilor şi animalelor, care erau plasaţi in interiorul acesteia. Aceasta descoperire nu putea fi folosită în clinici, fiindcă aceasta tehnologie este utilizată pentru anihilarea rachetelor balistice cu încărcătură nucleară (şi intra sub incidenţa secretului strategic).

Chiar după această descoperire, atunci când în Franţa s-a luat hotărârea utilizării terapeutice a acestui dispozitiv, s-a produs un lucru incredibil: cercetătorii din institutele de profil, care investigau o modalitate de vindecare a cancerului, şi care erau pe cale să fie daţi afară şi să nu mai primească finanţările, care curg de zeci de ani, fără vreun rezultat palpabil în descoperirea unei căi de vindecare a cancerului, au făcut o demonstraţie prin care cereau să nu se treacă la utilizarea maşinii lui Antoine Priore.

Iată cum o descoperire incredibilă poate fi oprită în a fi utilizată pe scară largă, doar pentru a satisface mafia dintr-un anumit domeniu…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock