Chipul lui Iisus de pe Giulgiul din Torino a apărut pe cer, în Crimeea! Manifestare divină sau un nou experiment „Blue Beam”?


Iisus in noriImagini prezentând chipul lui Iisus de pe Giulgiul de la Torino au apărut pe cerul Crimeii, acest lucru fiind privit de către anchetatorii de paranormal drept un „semn pentru instaurarea păcii”, regiunea aceasta fiind marcată în ultimii 2 ani cu multe conflicte militare.

Înregistrarea video a fost făcută în anul 2014, dar ea a fost obținută abia acum de postul de televiziune mexican de paranormal Tercer Milenio, care investighează fenomenul, alături de o serie de alte pretinse apariţii. Se studiază, de asemenea, înregistrări de cruci misterioase care se spune că au apărut în regiune în Rusia, Ucraina și Crimeea, din 2014 până în această vară a anului 2015.

Reporterul Fernando Correa al acestui canal a declarat că crucile şi celelalte simboluri apărute pe cer ar putea fi semne de sus pentru a pune capăt conflictelor în curs de desfășurare, și că „fața lui Iisus” poate fi, de asemenea, parte din campania de pace. El a declarat: „Fața lui Iisus a fost un alt semn important. S-a întâmplat în Simferopol, în Crimeea. Elana Partova a luat această imagine a unor nori. Ea recreează fața lui Iisus. Un semn pentru pace la fel ca celelalte cruci de lumină. De aceea, investigația noastră va continua.”

Unii telespectatorii sunt convinşi că Iisus este acolo: „El este! Nu-l puteţi vedea? E cea de-a doua Venire!” Însă, alţii nu văd altceva decât un caz uimitor de pareidolie, în care creierul uman observă chipuri şi forme familiare în diverse obiecte, cum ar fi norii.

Sursa: The Express

P.S. Să fim serioşi. Acesta nu e caz de pareidolie. E penibil să explici totul prin pareidolie. Ar putea fi însă o manifestare a programului „Blue Beam”, care a fost proiectat şi creat de către NASA, precum şi de către organizaţii oculte care conduc această lume, cu scopul explicit de a implementa religia “New Age” a Antihristului. Citiţi mai multe despre Blue Beam în acest articol: Din secretele “Proiectului Blue Beam”, cel prin care Oculta Mondială vrea să instaureze unica religie mondială luciferică!

 


Lasă un comentariu