Din secretele „Proiectului Blue Beam”, cel prin care Oculta Mondială vrea să instaureze unica religie mondială luciferică!

8.721 vizualizari

project-blue-beamDespre proiectul secret al lui NASA – „Blue Beam” („Raza albastră”) am vorbit în mai multe articole de pe acest site. Uitaţi, de exemplu, ce spuneam în cadrul acestui articol din 2011 – Clădiri şi munţi fantastici într-o hologramă din China. Un experiment al proiectului Blue Beam?

Proiectul „Blue Beam” a fost proiectat şi creat de către NASA, precum şi de către organizaţii oculte care conduc această lume, cu scopul explicit de a implementa religia “New Age” a Antihristului. Această religie New Age este fundaţia de bază a Noii Ordini Mondiale şi a noului guvern unic pe care forţele oculte îl preconizează a exista în lume în perioada nu prea îndepărtată. Pentru implementarea proiectului Blue Beam se vor parcurge mai multe etape, printre care amintim:

(1) Demolarea tuturor cunoştinţelor arheologice de până în prezent. Pentru aceasta vor fi create cutremure artificiale în locaţii precise de pe planetă, cu ajutorul tehnologiei HAARP, unde s-ar găsi dovezi şi noi descoperiri care ar explica în final tuturor oamenilor erorile fundamentale ale tuturor doctrinelor religioase. Pentru aceasta, vor fi falsificate informaţii prin care naţiunile planetei vor crede că doctrinele lor religioase au fost înţelese greşit timp de secole întregi.

(2) Proiectarea unui spectacol spaţial gigantic în 3 dimensiuni, cu holograme optice şi sunete, cu proiecţii de laser sau imagini holografice multiple ale diferitelor părţi ale lumii. Scopul final este acela de a falsifica diverse apariţii religioase (de exemplu Fecioara Maria, Krishna, Buddha etc.) cu scopul de a induce în eroare populaţia lumii, a crea un sentiment de dezamăgire, scopul final fiind acela ca vechile religii ale lumii să fie considerate a fi perimate şi de vină pentru toate războaiele lumii, fiind necesară astfel o nouă religie, ce va fi reprezentată de New Age.

De fapt, sunt 4 etape al proiectului „Blue Beam” despre care vom vorbi în detaliu în cadrul acestui articol. Trebuie să vă aduc aminte de faptul că religia „New Age” (Antihrist) a Ocultei Mondiale este fundamentul noului guvern mondial – fără aceasta dictatura noii ordini mondiale fiind imposibilă. Repet încă o dată: fără o credință universală în religia „New Age” (a Antihristului), succesul noii ordini mondiale va fi imposibil! Acesta este motivul pentru care proiectul „Blue Beam” este atât de important pentru Oculta Mondială.

Există 4 pași în cadrul acestui proiect:

Pasul 1: priveşte răsturnarea tuturor cunoștințelor arheologice. Astfel, vor fi create cutremure artificiale (cu ajutorul tehnologiei HAARP), în unele locații precise de pe planetă, în care vor ieşi la iveală noi „descoperiri” care vor explica tuturor oamenilor erorile tuturor doctrinelor fundamentale religioase. Falsificarea acestor informații va fi folosită pentru a face toate națiunile să creadă că toate aceste doctrine religioase au fost neînțelese timp de secole întregi și interpretate greșit.

Ceea ce este esenţial a înțelege este faptul că în prima etapă vor apare aceste cutremure artificiale ce vor lovi în acele părți ale lumii unde învăţăturile științifice și arheologice ar indica că misterele oculte au fost îngropate. Prin aceste cutremure, oamenii de ştiinţă vor „redescoperi” aceste mistere oculte, ce vor fi folosite pentru a discredita toate doctrinele religioase fundamentale ale lumii.

Pasul 2. Al doilea pas presupune un gigantic spectacol spaţial cu holograme tridimensionale optice și sonore, cu proiecții multiple de laser de imagini holografice în diferite părți ale lumii, fiecare regiune primind o altă imagine, în concordanţă cu credinţa religioasă naţională (Fecioara Maria, Krishna etc.). Aceşti „zei” vor vorbi în toate limbile planetei.

În pasul doi va apărea un „spectacol spaţial”. Imagini holografice „religioase” vor fi proiectate din sateliţi la aproximativ 100 de kilometri deasupra Pământului. Deja de mult timp se fac teste cu aceste imagini holografice, astfel explicându-se apariţia atâtor de multe OZN-uri.  Imaginile holografice ale lui Blue Beam au fost deja folosite în falsificarea evenimentelor teroriste 9/11 de la New York, când un „avion holografic” „a pătruns” într-unul din turnurile gemene (vedeţi articolul pe care l-am scris în 2012: Dovada că un avion care a lovit World Trade Center pe 9/11 n-a fost decât o rachetă deghizată holografic. Bine aţi venit în “Matrix”!).

În această etapă, va apărea un „Hristos fals”, un aşa zis „Mesia Maitreya”, căruia ar trebui să ne închinăm, în instaurarea noii religii mondiale.

Pasul 3 – presupune o comunicare electronică telepatică, în care se vor folosi canale de comunicare cu unde joase şi extrem de joase, fiecare persoană având impresia că ar comunica cu… Dumnezeu! Dar acesta va fi doar un dumnezeu fals.

Pasul 4 – va fi o manifestare supranaturală universală, cu mijloace electronice. Vor fi mai multe orientări, iar una dintre ele ar simula o „invazie extraterestră”, care ar face ca toate naţiunile lumii să se unească. Iar acest pericol al invaziei extraterestre ne-a fost deja pregătit în subconştient, prin nenumăratele filme de la Hollywood ce abordează acest subiect (ca de exemplu filmul „Cercul de foc”, despre care am scris acest articol – În noul film hollywoodian “Pacific Rim”, Oculta Mondială iar ne sperie cu “invazia extraterestră”, dar din interiorul Pământului! O nouă manipulare psihologică…).