Extraterestrul Marduk a fost regele Pământului? Inamicul său, Enlil, a fost Iehova din Biblie?


Fragmentul de mai jos este un extras din cartea „Marduk: Regele Anunnaki al Pământului” de Sasha Alex Lessin și Janet Kira Lessin. Eu n-am făcut altceva decât să traduc acest fragment. Voi decideţi dacă este adevărat sau nu.

Anu, succesorul legal al planetei Nibiru al regelui Lahma, a semnat un tratat cu regele Alalu care l-a ucis pe Lahma. Anu a renunțat în a fi succesorul lui Lahma și a fost de acord să-l lase pe nepotul lui Alalu, Marduk, să-l succeadă pe Alalu. Totuşi, Anu a renegat, abrogând tratatul, alungându-l pe Alalu și luându-i coroana lui Marduk. Atunci, Marduk a emigrat pe Pământ, unde s-a alăturat tatălui său, Enki, cercetător ştiințific. Toţi aceştia erau celebrii extratereştri Anunnaki.

Marduk a construit Babilonul şi s-a stabilit în Orientul Mijlociu. În anul 3450 î.Hr. comandantul suprem Anunnaki, Enlil (Iehova din Biblie), l-a pus pe fiul său Ninurta, să bombardeze Babilonul lui Marduk. În anul 2924 î.Hr., Ninurta a distrus cosmodromul Sinai al lui Marduk. Fratele lui Marduk, Nergal, a bombardat Sodoma, Gomora și malul sudic al Mării Sărate, pentru a-l ucide pe fiul lui Marduk, Nabuc. Spre surprinderea lui Enlil, o furtună radioactivă a rezultat din bombele atomice aruncate, ucigându-i pe sumerienii pământeni. Enlil a părăsit Pământul, lăsându-l lui Marduk.

P.S. Precum se observă, această istorie se aseamănă mult cu cea prezentată de celebrul autor Zecharia Sitchin. Iar atunci, „zeii” trăiau sute de ani…