Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Profetul Edgar Cayce ne povesteşte, cu lux de amănunte, despre misterioasa „Bibliotecă Akashică”, locul unde s-ar afla înregistrate fiecare eveniment din trecut sau viitor


Imagine: prelucrare proprie

Edgar Cayce a fost un celebru medium, profet şi vindecător. Întrebat de unde îşi ia el toate informaţiile, Cayce a răspuns că dintr-o bibliotecă misterioasă, „Biblioteca Înregistrărilor Eterne”, unde se păstra tot ce a existat de la începutul lumii. El spunea, de asemenea, că răsfoia o carte, unde totul era scris, povestea fiecărei vieți omenești, a fiecărei ființe vii, a fiecărui eveniment. Pentru a numi această carte folosea cuvântul indian Akasha, care exprima acest concept.

Iată ce spunea într-una din lecturile sale: „Ajung într-o clădire mare, în sala Arhivelor, unde o mână îmi întinde o carte, o deschide la pagina care privește cutare entitate sau cutare eveniment și nu-mi rămâne decât să citesc ceea ce o privește… Tradiția ezoterică occidentală nu ignoră Akasha, care nu este alta decât Cartea Vieții de care vorbește Apocalipsul. Dacă nu este încă dovedită științific, ipoteza că ar exista o colecție de înregistrări vibratorii ale evenimentelor care privesc planeta noastră începe să intereseze lumea științifică.

Lumina se deplasează în timp și spațiu și, pe acest ecran situat între cele două, fiecare suflet își scrie raportul activităților sale în eternitate. Aceste „memorii” sunt scrise datorită conștiinței sufletului; nu numai prin cunoașterea conștientă, nu numai în materie, ci și în gând… Pe timp și pe spațiu sunt scrise gândurile, faptele și gesturile fiecărei entități. Este ceea ce s-a numit uneori Cartea Memoriei lui Dumnezeu… Aceste înregistrări, deci, nu sunt întocmai ca niște imagini pe ecran, nici ca niște cuvinte scrise, ci sunt energii care rămân active în viața unei entități și care sunt, așa cum ne putem imagina, indescriptibile în cuvinte.

Din ce sursă vin și cum pot fi citite aceste memorii ale activității trecutului? Și cum putem ști dacă ne branșăm pe o veritabilă amintire, pe o amintire adevărată dintr-o perioadă despre care istoria n-a păstrat nicio urmă scrisă ? Entitatea însăși studiază memoria Naturii în pietre, coline, arbori, în tot ceea ce se numește genealogia Naturii însăși. La fel de adevărată este înregistrarea pe care spiritul o imprimă pe filmul timpului și spațiului în activitățile fizice și spirituale.”