Mai multe avioane militare bulgăreşti au urmărit un OZN lângă un oraş! Nu departe se găseşte o clădire futuristă, construită de comunişti, sub forma unui OZN! Bizară coincidenţă…


OZN Bulgaria avioanePotrivit mass-mediei bulgare, avioane de război au urmărit un OZN în formă de disc în Nova Zagora, Bulgaria, pe 14 ianuarie 2016. Curios e faptul că acest eveniment s-a întâmplat nu departe de o clădire misterioasă, futuristă, sub formă de disc în partea ei de sus, ce a fost construită pe un vârf de munte în timpul perioadei comuniste. Clădirea futuristă a fost folosită pentru scurt timp de către Partidul Comunist Bulgar înainte de a fi abandonată. Există vreo legătură între clădirea sub formă de OZN şi OZN-ul din 14 ianuarie 2016?

Site-ul bulgar portal12.bg a publicat mai multe fotografii făcute pe 14 ianuarie 2016, a două avioane care urmăresc un obiect zburător neidentificat lângă Nova Zagora, un oraș din sud-estul Bulgariei. Un martor a descris ce s-a întâmplat: „În aproximativ cinci minute, obiectul şi-a schimbat brusc direcţia, lucru care a provocat manevre spectaculoase executate de două aeronave militare”.

Nova Zagora se află la circa 87 km distanţă de o clădire cu aspect ciudat, în formă de farfurie zburătoare, care se află pe un vârf de munte, Buzludzha, aflat la 1.441 înălţime în Munții Balcani Centrali. Pentru a comemora 90 de ani de la fondarea Partidului Social Democrat Bulgar, succesorul său, Partidul Comunist Bulgar a construit un monument futurist, în formă de farfurie zburătoare. 6.000 de muncitori au lucrat timp de 7 ani la acest proiect, care a fost inaugurat în 1981. Deşi monumentul pare la exterior „comunist”, prin prezenţa betonului monoton, totuşi forma de farfurie zburătoare şi designul interior ultramodern pune multe întrebări. Proiectul a fost influențat de OZN-urile reale?

Priviţi mai jos pozele de la inaugurarea monumentului misterios bulgar (1981), dar şi din interiorul ciudat:

cladire OZN 1

cladire OZN 2

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO