Mai multe avioane militare bulgăreşti au urmărit un OZN lângă un oraş! Nu departe se găseşte o clădire futuristă, construită de comunişti, sub forma unui OZN! Bizară coincidenţă…


OZN Bulgaria avioanePotrivit mass-mediei bulgare, avioane de război au urmărit un OZN în formă de disc în Nova Zagora, Bulgaria, pe 14 ianuarie 2016. Curios e faptul că acest eveniment s-a întâmplat nu departe de o clădire misterioasă, futuristă, sub formă de disc în partea ei de sus, ce a fost construită pe un vârf de munte în timpul perioadei comuniste. Clădirea futuristă a fost folosită pentru scurt timp de către Partidul Comunist Bulgar înainte de a fi abandonată. Există vreo legătură între clădirea sub formă de OZN şi OZN-ul din 14 ianuarie 2016?

Site-ul bulgar portal12.bg a publicat mai multe fotografii făcute pe 14 ianuarie 2016, a două avioane care urmăresc un obiect zburător neidentificat lângă Nova Zagora, un oraș din sud-estul Bulgariei. Un martor a descris ce s-a întâmplat: „În aproximativ cinci minute, obiectul şi-a schimbat brusc direcţia, lucru care a provocat manevre spectaculoase executate de două aeronave militare”.

Nova Zagora se află la circa 87 km distanţă de o clădire cu aspect ciudat, în formă de farfurie zburătoare, care se află pe un vârf de munte, Buzludzha, aflat la 1.441 înălţime în Munții Balcani Centrali. Pentru a comemora 90 de ani de la fondarea Partidului Social Democrat Bulgar, succesorul său, Partidul Comunist Bulgar a construit un monument futurist, în formă de farfurie zburătoare. 6.000 de muncitori au lucrat timp de 7 ani la acest proiect, care a fost inaugurat în 1981. Deşi monumentul pare la exterior „comunist”, prin prezenţa betonului monoton, totuşi forma de farfurie zburătoare şi designul interior ultramodern pune multe întrebări. Proiectul a fost influențat de OZN-urile reale?

Priviţi mai jos pozele de la inaugurarea monumentului misterios bulgar (1981), dar şi din interiorul ciudat:

cladire OZN 1

cladire OZN 2

 


Lasă un comentariu