Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Discurile de teleportare cuantică Northrop, cea mai avansată tehnologie pe care o au militarii americani! Cu această tehnologie, ei pot ajunge instantaneu, oriunde pe Pământ!

  •  
  •  
  •  
  •  

discul de teleportare cuantica NorthropÎn 2015, am vorbit despre două dintre cele mai avansate tehnologii americane din domeniul apărării:

* Farfuria zburătoare antigravitaţională Lockheed X-22AFarfuria zburătoare antigravitaţională Lockheed X-22A, o tehnologie ultrasecretă a Armatei Americane! Ea poate îndoi spaţiul şi timpul, fiind echipată cu arme cu fascicule de particule neutre!  – Armata Americană are o flotă de discuri antigravitaţionale Lockheed X-22A, care sunt echipate cu arme cu fascicule de particule neutre (ce pot descompune o ţintă până la nivel molecular), având şi invizibilitate pe aparatele radar. Aceste aparate secrete îşi au sediul într-o bază subterană militară aflată la 130 km est de Salt Lake City.

* Bombardierul spaţial antigravitaţional hipersonic TAW-50Bombardierul spaţial antigravitaţional hipersonic TAW-50, una dintre cele mai secrete tehnologii americane! El poate zbura şi în spaţiul cosmic şi poate distruge orice ţintă de pe Pământ cu armele sale ucigaşe! – TAW-50 poate depăşi de 50 de ori viteza sunetului, ceea ce înseamnă că este capabil să atingă incredibila viteză de 60.000 de km/h! TAW-50 poate transporta bombe, dar şi rachete balistice intercontinentale. Zburând cu o viteză atât de mare, este imposibil de a urmări şi distruge o asemenea navă-minune; în plus, el este dotat cu un sistem propriu de „laser ucigaş”, care distruge orice ţintă care se apropie de el. Şi mai mult decât atât, TAW-50 este înarmat cu rachete HyperDart microsuperexplozive.

Astăzi, vom vorbi puţin despre o armă absolut fantastică cu care ar fi înzestrată Armata Americană: discurile de teleportare cuantică Northrop! Toate avioanele secrete americane nu trec de tehnologia antigravitaţională; dar, această tehnologie se pare că se foloseşte de fizica cuantică. Istoria a fost următoarea: în 1992, compania Northtrop a dezvoltat un disc care era capabil să se ridice rapid pe verticală în sus, pentru a atinge înălţimi foarte mari. În anul 2005, aceste discuri erau capabile să dispară de pe baza de decolare şi să apar brusc la înălţime, fără o ascensiune vizibilă. Şi nu ca urmare a vreunui invizibilităţi, ci pentru că inginerii de la Northrop au reuşit să încorporeze principiile fizicii cuantice în propulsie. Pe scurt, Northrop a obţinut teleportarea cuantică!

Dacă aceste discuri sunt adevărate, atunci am putea vedea în viitorul nu prea îndepărtat cum o flotă de avioane a lui Air Force înceatează „să existe” într-o anumită bază aeriană şi să apară brusc, la 10.000 de metri, undeva deasupra unui oraş inamic!


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu