Forţe necunoscute din alte lumi au intervenit în misiunile spaţiale americane şi sovietice de pe Marte


În mai multe misiuni spaţiale efectuate pe planeta Marte s-au întâmplat lucruri absolut bizare. De exemplu, în 1976, mass-media internaţională a relatat următoarea relatare stranie. În 1975, mecanismul unuia dintre cele trei braţe automate pentru culegerea de eşantioane ale solului marţian, cu care era echipată sonda spaţială americană „Viking 1” s-a deteriorat în momentul în care nava a ajuns în zona spaţială denumită „grota marelui vampir galactic”.

Legenda „vampirului galactic” s-a născut în 1969, după ce a explodat o baterie de pe sonda spaţială „Mariner 7”. În total, nu mai puţin de 7 sonde spaţiale au avut de suferit când au intrat în această zonă. Specialiştii nu au putut înţelege suita de coincidenţe petrecute într-o zonă lipsită aproape total de praf cosmic – care ar fi în măsură să provoace defecţiuni la aparatele de pe sondele spaţiale. Nu au fost cruţate nici sondele americane şi nici cele sovietice.

În vara anului 1997, întreaga opinie publică mondială a remarcat straniul eveniment survenit în spaţiu la bordul dotatei sonde spaţiale „Viking 2”. Unul dintre coordonatorii tehnici ai misiunii a remarcat că la un moment dat ar fi intervenit un fel de transfer inopinat de memorie la calculatorul central al navei! Or, după un timp, calculatorul şi-a regăsit propria memorie şi a reluat astfel conducerea normală a funcţionării aparatelor interioare, cât şi a legăturilor cu centrul terestru de coordonare. Cine a putut oare intra temporar în calculatorul sondei spaţiale, pentru a citi întregul program de zbor al misiunii spaţiale?


Lasă un comentariu