Descoperirea unui ţesut moale de dinozaur ne demonstrează că ştiinţa a greşit când a spus că dinozaurii au fost exterminaţi acum 65 de milioane de ani


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

N-o să prea auziți despre aceste descoperiri ştiinţifice, pentru că ei nu vor să știți despre asta. Mark Armitage a fost concediat de la Universitatea de Stat din California pentru că a publicat fotografii extraordinare cu țesuturi moi de la un Triceratops.

Ştiinţa oficială ne spune că Triceratops a fost un dinozaur erbivor care a trăit în perioada Cretacicului Târziu, în urmă cu 68 sau 65 de milioane de ani în ceea ce este acum America de Nord.

Dar Armitage a discutat cu Bob Enyart, de la Real Science Radio, dând publicităţii o fotografie cu țesuturile moi dintr-un corn de Triceratops. Armitage și colegul său, Dr. Kevin Anderson, au excavat un corn Triceratops din zona Hell Creek (Montana, SUA).

Cu o singură excepție, mass-media a ignorat cea mai mare descoperire din paleontologie: extragerea unui țesut moale de dinozaur. Descoperirea a fost una controversată, deoarece oamenii de știință credeau că proteinele care formează țesutul moale ar trebui să se degradeze în mai puțin de 1 milion de ani – în cele mai bune condiții. În cele mai multe cazuri, microbii răspândesc țesutul moale al unui animal mort, distrugându-l în câteva săptămâni.

Într-un articol din 2013 de pe livescience.com, cercetătorii au găsit explicaţia penibilă pentru acest ţesut moale: fierul din corpul dinozaurului a păstrat țesutul înainte ca acesta să se descompună. Ştiinţa face ceea ce a făcut de-a lungul timpului: atunci când apar probe contrarii teoriei oficiale, se încearcă a se găsi explicaţii pentru aceste paradoxuri, în loc să se schimbe teoria.

Cercetătorii ne tot spun că ei au apărut în urmă cu circa 243-233 de milioane de ani în urmă şi au dispărut acum circa 65 de milioane de ani, atunci când o cometă sau un asteroid imens s-a prăbuşit pe Terra. Totuşi, e posibil ca cercetătorii să nu ne spună tot adevărul. De ce? Pentru că există mai multe dovezi că oamenii au trăit, la un moment dat, în acelaşi timp cu dinozaurii, iar oamenii nu trăiau în urmă cu 65 de milioane de ani, nu-i aşa?

De exemplu, oamenii de ştiinţă din fosta URSS au făcut publică descoperirea unei pietre care conţinea mai mult de 2.000 de urme de picior de dinozaur, împreună cu urme de picior de om. Evident, ambele urme au fost făcute în noroi sau nisip şi apoi s-au solidificat de-a lungul timpului. Dacă există şi urme de oameni, aceasta înseamnă că oamenii şi dinozaurii au trăit în acelaşi timp!

Sursa articolului şi fotografiile le puteţi găsi aici: kgov.com/pji-brad-dacus-triceratops-tissue


Un comentariu la „Descoperirea unui ţesut moale de dinozaur ne demonstrează că ştiinţa a greşit când a spus că dinozaurii au fost exterminaţi acum 65 de milioane de ani”

Lasă un comentariu