Au început dezvăluirile! Un fost agent secret american susţine că guvernul SUA a recuperat în secret zeci de vehicule zburătoare de origine non-umană


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Un fost agent de informații american ne face dezvăluiri cu privire la presupusa recuperare de vehicule extraterestre de către guvernul SUA. Aceste dezvăluiri remarcabile vin prin amabilitatea lui David Charles Grusch – un veteran de război care a lucrat atât cu Agenția Națională de Informații Geospatiale, cât și cu Biroul Național de Informaţii. El a deținut, de asemenea, autorizație de nivel superior în timp ce a lucrat cu Grupul operativ pentru fenomene aeriene neidentificate.

Grusch a oferit dosare detaliate atât Inspectorului General al Comunității de Informații, cât și Congresului SUA, într-un efort de a expune activitățile guvernamentale privind recuperarea „vehiculelor intacte și parțial intacte de origine non-umană”. Aceste obiecte – susține el – au fost recuperate de guvernul SUA, aliații săi și contractorii asociați de apărare de zeci de ani.

Analiza vehiculelor aeriene a indicat că acestea sunt „de origine exotică (inteligență non-umană, fie extraterestră sau de origine necunoscută) pe baza morfologiilor vehiculelor și a testelor de știința materialelor”.

Astfel de dezvăluiri sunt cu siguranță o deschidere a ochilor, mai ales de la cineva atât de profund conectat la investigarea fenomenului OZN din cadrul comunității de informații din SUA.

El a făcut chiar referire la un „război rece necunoscut public pentru materiale fizice recuperate și exploatate – o competiție cu adversari apropiati de-a lungul anilor pentru a identifica prăbușirile / aterizările de obiecte zburătoare neidentificate”.

Ar putea fi acesta începutul sfârșitului pentru secretul OZN-urilor? Numai timpul va spune.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): Yahoo News


2 comentarii la „Au început dezvăluirile! Un fost agent secret american susţine că guvernul SUA a recuperat în secret zeci de vehicule zburătoare de origine non-umană”

Lasă un comentariu