Afirmaţie ciudată a administratorului NASA, într-un videoclip recent: „Noi nu ştim ce se află în partea întunecată a Lunii!” Cum!?


Administratorul NASA, Bill Nelson, a fost întrebat în cadrul unei audieri publice „Ce fac chinezii în partea întunecată a Lunii?”. Răspunsul său a fost unul halucinant: „Ei vor trimite o sondă în partea întunecată a Lunii, aceasta fiind partea care e întotdeauna întunecată. Noi n-avem de gând să mergem acolo (…) Noi nu ştim ce se află în partea întunecată a Lunii, aşa că ei vor descoperi ce e acolo. Dar decizia noastră e aceea că e mult mai profitabil să ne ducem în polul sud al Lunii, pentru că acolo se află apă”.

Fiind întrebat de ce chinezii au luat această decizie, Bill Nelson răspunde dezarmant: „N-am nicio idee!”

Două lucruri frapează la ceea ce spune administratorul NASA:

1) „Partea întunecată a Lunii este partea care e întotdeauna întunecată”. Fals! „Partea întunecată a Lunii” este zona pe care noi n-o putem vedea de pe Pământ, dar acolo vine la fel de multă lumină ca şi pe partea vizibilă nouă. E şocant să afli că administratorul NASA nu ştie acest lucru.

2) Administratorul NASA nu ştie că agenţia pe care o conduce a şi publicat deja fotografii cu „partea întunecată a Lunii”? De ce spune „Noi nu ştim ce se află în partea întunecată a Lunii?” Iată una din fotografii (o puteţi vedea mai jos). Şi mai multe despre acest subiect găsiţi în acest articol: https://www.ndtv.com/science/its-the-side-we-never-see-nasa-shares-detailed-pic-of-far-side-of-moon-5010844

Totul din videoclipul de mai jos mi se pare a fi halucinant, încât am impresia că a fost falsificat. Chiar a spus aşa ceva administratorul NASA!?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO