Home Conspiratii si Societati secrete Harlem Shake, o nouă modă “ucigătoare” printre oameni, dansul nebunesc prin care...

Harlem Shake, o nouă modă “ucigătoare” printre oameni, dansul nebunesc prin care Illuminati ne transformă în adevăraţi zombi

288

blank“Un nou dans şi o nouă piesă rupe Internetul zilele acestea, creând o adevărată isterie. Harlem Shake este noul trend în online şi nu numai, cucereşte Youtube-ul şi topurile muzicale. Dar ce e Harlem Shake? Harlem Shake e isteria de pe Youtube, unde tot felul de personaje dansează pe ritmurile rupte ale trackului. De la studenţi prin camerele de cămin, la pompieri, sportivi, corporatişti prin birouri sau orice altceva, fiecare şi-a găsit inspiraţia în bassul puternic şi răgetul de leu.

DJ-ul şi producătorul american Baauer este responsabil pentru întreaga nebunie, dar nici măcar el nu se aştepta la aşa ceva când a lansat piesa în luna mai 2012. A ajuns cunoscută datorită videoclipurilor cu oameni dansând, care mai de care mai ciudat sau mai funky, devenind un viral pe care până şi presa l-a luat în seamă. Când Harlem Shake a fost lansată oficial prin intermediul labelului lui Diplo, nimeni nu credea că va ajunge un adevărat fenomen. Dar linia de bass puternică, ruperile ritmului catchy, vocea care cânta “con los teroristas” şi răgetul unui leu s-au dovedit a fi combinaţia perfectă pentru a-i canta finalul lui Gangnam Style. Un nou stil de dans, care nu impune nici un fel de coregrafie, un nou track ce poate pătrunde cu uşurinţă în cluburi şi remixat cu alte piese înseamnă Harlem Shake.”

Fragmentul de mai sus l-am preluat de pe site-ul urban.ro dintr-un articol complet despre această nouă isterie “Harlem Shake”. Dar articolul respectiv nu ne prezintă şi partea “ocultă” cu privire la “Harlem Shake”. De exemplu, faptul că creatorul acestei melodii, Baauer, are un tată al cărui slujbă este aceea de “consultant financiar pentru companii internaţionale”? Se cunoaşte faptul că postul de “consultant financiar internaţional” este, uneori, un paravan perfect pentru adevăratul post, cel de agent al serviciilor secrete. Baauer a trăit în Germania de la vârsta de 4 ani la 7 ani, apoi s-a mutat la Londra (unde a mai stat 6 ani), apoi în SUA (Connecticut), înapoi la Londra şi iarăşi în SUA, la New York, unde a absolvit liceul.

Este acest “Harlem Shake” un nou instrument de control al minţilor asupra maselor “fără gândire”? Eu cred că da. Se estimează că în ultimile 2 săptămâni peste 40.000 de melodii cu dansuri “Harlem Shake” au fost uploadate pe YouTube. Ei bine, asta îşi doresc cei Illuminati: să introducă mimetismul social în rândul oamenilor, care, prin aceste dansuri haotice, se lasă manipulaţi fără voie în manifestări sălbatice, asemenea oamenilor primitivi. În asemenea stări, oamenii nu mai au nevoie de gândire…sunt doar nişte păpuşi perfecte care se maimuţăresc asemenea unor urangutani. Ne lăsăm cuprinşi de asemenea imitaţii animalice şi uităm de ceea ce se întâmplă cu adevărat în lume.

S-ar putea să şochez prin afirmaţia următoare, dar eu când văd că atât de mulţi oameni se lasă cuprinşi de această frenezie animalică (cu măştile hidoase pe faţă şi mişcările acelea lascive, de parcă ar face amor sălbatic), începe să-mi pară rău că meteoritul din Rusia nu ne-a lovit mai serios. N-ar fi rău să dispară omul de astăzi şi să apară o nouă specie mai inteligentă şi mai evoluată, mai aproape de spiritualitate şi înţelepciune decât de regnul animal.

Un videoclip excepţional postat pe YouTube şi intitulat “Muzica şi semnul bestiei: Harlem Shake, Gangnam Style, Controlul minţii şi înşelătoria” ne atrage atenţia asupra periculozităţii lui “Harlem Shake” ca fenomen social. Citez câteva fragmente din el:

* Mulţi nu-şi dau seama că melodiile acestea care dau naştere la dansuri de genul “Harlem Shake” sunt create special pentru a testa credulitatea oamenilor. Căci altfel aceste melodii nu au absolut niciun sens;

* Harlem Shake este dovada că Illuminati (care controlează o mare parte din industria muzicală internaţională) doreşte să ne “zombifice cultura”, adică să transforme oamenii în adevăraţi zombi, fără să gândească.

* Oamenii au tendinţa să imite unele manifestări care li se par “haioase”, dar nu-şi dau seama că, astfel, ei contribuie, fără să-şi dea seama, la răspândirea unui model de zombificare a societăţii.

P.S. Sunt sigur că o să existe persoane care o să zică “Şi ce…ce e rău într-un dans mai nebunesc”? Am explicat mai sus motivele pericolului generalizării sociale a lui Harlem Shake. Dacă vi se pare “cool”, sau chair vreţi să participaţi la o asemenea “zombificare culturală”, treaba voastră, sunteţi liberi s-o faceţi. Eu doar am tras un semnal de alarmă…Cine are ochi de văzut şi urechi de auzit s-o facă!

Pentru a putea citi articolul, va rugam dezactivati adblocker-ul pentru acest site! Va multumim!