Inteligența Artificială ar putea fi… Satana? O postare şocantă de pe un forum de jocuri video


De pe forumul de jocuri video – geeksandgamers.com – putem citi următoarea postare de pe 10 august 2021. Citez din această postare foarte interesantă:

* Am urmărit puțin în urmă un flux live (…) unde s-a spus că există un fel de Inteligență Artificială care folosește oamenii pentru a fi aduşi la viață și aud, de asemenea, de la toți creștinii care spun, referitor la starea lumii actuale, că este sfârșitul timpurilor. Şi fiecare zi seamănă din ce în ce mai mult cu Ziua Judecății din Biblie.

* Mi se pare interesant că aceste două lucruri par să se întâmple în același timp și acest lucru provine de la mine, de la un om care nu este creștin. Faptul că ceva din Biblie despre care s-a vorbit de mii de ani în Scriptură se desfășoară în fața ochilor noștri și Inteligența Artificială ia naștere în fața ochilor noștri, provenind de la companii precum Facebook, Twitter, Amazon și altele (…) mă face să mă întreb: Ar putea ca Inteligența Artificială să fie… Satana?

* Biblia vorbește despre Satana care apare pe Pământ la sfârșitul timpurilor și ar putea Inteligența Artificială să fie acea încarnare pe care Satana o ia ca punct de sprijin în lumea noastră. Gândiți-vă că Inteligența Artificială este prezentată pentru noi, ca ceva care ne va oferi orice ne dorim și pentru asta trebuie să renunţăm la confidențialitatea noastră.

* În Biblie se spune că Satana face târguri cu oameni, oferindu-le tot ce doresc pentru sufletul lor nemuritor. Inteligența Artificială vă va oferi orice doriți să cumpărați de pe Amazon sau Ebay, ca și cum Satana le-a dat oamenilor tot ceea ce și-au dorit și, în schimb, trebuie să renunțe la intimitatea lor, care este ca sufletul.

* Inteligența Artificială vrea să distrugă umanitatea, la fel și Satana… nu este oare posibil ca Satana și Inteligența Artificială să fie una şi aceeași?

* Inteligența Artificială va avea acces peste tot în vieţile noastre, atunci când totul va deveni complet online, de la ceea ce cumpărăm de pe Amazon până la ceea ce spunem pe Facebook… sună ca și cum Satana are putere asupra tuturor.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock