Un fost şef al CIA nu e deloc sceptic în privinţa existenţei extratereştrilor – el a scris o carte împreună cu trădătorul DIE, Ion Mihai Pacepa


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Pentru a-şi promova cartea recent apărută în Statele Unite, intitulată „Operațiunea Dragonul: În interiorul războiului secret al Kremlinului asupra Americii”, (scrisă împreună cu trădătorul DIE, Ion Mihai Pacepa), fostul şef al CIA-ului între 1993 şi 1995, R. James Woolsey, a dezvăluit că era un sceptic privind existenţa extratereştrilor, până când a aflat că avionul unui prieten s-a oprit în mod misterios la aproximativ 12.000 de metri deasupra solului.

Woolsey spune că a auzit de observaţiile asupra obiectelor zburătoare neidentificate (OZN-uri), dar nu credea că aceste obiecte ar fi nave spațiale extraterestre. „Dar a existat un caz în care unui prieten de-al meu i s-a oprit avionul la aproximativ 12.000 de metri, iar acesta nu a mai funcţionat ca un avion normal”, a spus el într-un interval acordat site-ului theblackvault.com. „Ce s-a întâmplat? Nu știu.”

Woolsey a recunoscut că OZN-urile ar putea fi pur și simplu avioane artificiale capabile de fapte extraordinare. Dar el a indicat și posibilitatea ca OZN-urile „să fie un set complex de ceea ce se întâmplă în lumea ciberneticii”. El a adăugat: „Nu sunt la fel de sceptic ca acum câțiva ani. Se întâmplă ceva care este surprinzător pentru o serie de piloți inteligenți și experimentați și va trebui să vedem ce se întâmplă”.

„The Black Vault” este un site dedicat expunerii secretelor guvernamentale. În decembrie 2020, fostul director al CIA, John Brennan, a opinat că este „arogant” să credem că oamenii sunt singuri în Univers. Brennan, care a condus CIA din 2013 până în 2017, a declarat că unele dintre fenomenele pe care le vedem continuă să fie inexplicabile; el a adăugat că aceste fenomene ar putea reprezenta, de fapt, activitate extraterestră.


Lasă un comentariu