Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

La aproape 100 de ani, a murit prinţul Philip al Marii Britaniei. Se va reîncarna într-un virus mortal, aşa cum îşi dorea?


Astăzi, 9 aprilie 2021, s-a anunţat oficial moartea prinţului Philip al Marii Britaniei, soţul reginei Elisabeta a II-a. Prinţul împlinea anul acesta vârsta de 100 de ani, fiind născut în iunie 1921. În comunicatul oficial se spune: „Cu profundă tristeţe, Majestatea Sa Regina anunţă decesul iubitului Său soţ, Alteţa Sa Regală Prinţul Philip, Duce de Edinburgh. Alteţa Sa Regală a decedat în pace, în această dimineaţă, la Castelul Windsor. Alte anunţuri vor fi făcute la timpul potrivit. Familia Regală se alătură oamenilor din întreaga lume care deplâng dispariţia sa”.

Aşa cum scriam într-un articol din 2020 – Prinţul Philip al Marii Britanii: “Dacă mă voi reîncarna, aş vrea să mă reîntorc ca un virus ucigaş, pentru a contribui la rezolvarea suprapopulării lumii”. Macabră “glumă”… – prinţul Philip a făcut în anul 1988 o declaraţie şocantă, în cadrul unui interviu acordat agenţiei germane DPA: “In the event that I am reincarnated, I would like to return as a deadly virus, to contribute something to solving overpopulation”, adică “În caz că mă voi reîncarna, aş vrea să mă reîntorc ca un virus ucigaş, pentru a contribui la rezolvarea suprapopulării lumii”. Deşi această declaraţie este una autentică, mass-media mainstream o ridiculizează, văzând-o doar ca pe o glumă.

Cum se face ca oameni extrem de puternici (prinţi, regi, politicieni sau miliardari ai lumii, ca prinţul Philip, Bill Gates sau Ted Turner) fac asemenea declaraţii despre reducerea drastică a populaţiei Terra, de parcă această planetă le-ar aparţine? Nu-i aşa că nu mai e nicio „teorie a conspiraţiei” (termen jenant, inventat de CIA) despre „suprapopulare” şi cum vor cei puternici de pe Pământ să o reducă? De ce? Pentru că altfel s-ar putea controla 500 de milioane de oameni; 7-8 miliarde de locuitori le scapă de sub control celor din Ocultă…


Lasă un comentariu