Cine sunt adevărații stăpâni ai Pământului și care sunt planurile lor pentru Homo Sapiens?


Pământul este un fel de rezervație naturală experimentală sau fermă deținută de extratereștri care controlează dezvoltarea omenirii, spune o teorie controversată care are un public surprinzător de mare. Deci cine sunt adevărații stăpâni ai Pământului? Și care sunt planurile lor pentru Homo Sapiens?

Charles H. Fort (1874-1932) a fost un scriitor și jurnalist american, colecționar de povești despre evenimente ciudate și inexplicabile; el a recunoscut că există multe indicii că oamenii sunt sub îngrijirea altor ființe, mult mai puternice: „Cred că suntem proprietatea cuiva, (…) aparținem cuiva. La un moment dat, când Pământul era încă nelocuit, reprezentanții altor lumi l-au explorat și l-au colonizat, ba chiar au luptat pentru el între ei, iar acum se află în posesia cuiva”, a scris el în „Cartea blestemaților”.

Ce anume a vrut el să spună? Potrivit lui Fort, fenomenele supranaturale arată că încă știm relativ puțin despre lumea din jurul nostru, iar unele cazuri (de exemplu, întâlniri cu creaturi și vehicule ciudate) sugerează că o altă rasă inteligentă trăiește pe Pământ, în afară de oameni. Acești „altcineva” nu intră în contact direct cu Homo sapiens, considerând existența speciei noastre ca un „rău necesar”. De ce? „Să presupunem că putem civiliza gâște, purcei, vite etc. Vom stabili atunci relații diplomatice cu găini care sunt mândre de moștenirea lor?”, explică Fort.

Mai bine zis, extratereștrii (sau unii dintre adevărații „stăpâni ai Pământului”) își îndeplinesc planul pe planeta „noastră”, fără să le pese de oamenii care îi văd uneori. Cu toate acestea, cel mai interesant lucru este că Fort nu cunoștea termenii de „OZN” sau „farfurie zburătoare”, deoarece în lume s-a început să se vorbească despre obiecte zburătoare neidentificate după vreo 15 ani de la moartea sa. Pe baza informațiilor pe care le-a colectat, el a ajuns la concluzia că pe Pământul nostru operează forțe cu care nu suntem parteneri, noi nefiind altceva pentru ei decât un fel de cobai sau dăunători.

Ferma umană

Un susținător al teoriei lui Fort (deși într-o formă oarecum modificată) este fostul iezuit spaniol Salvador Fraicedo, o figură extrem de controversată. Născut într-o familie religioasă, el, ca și fratele și sora lui, a decis să-și dedice viața slujirii lui Dumnezeu. În timp ce slujea în America Latină, s-a confruntat cu imense inegalități sociale, şi de aceea, a criticat Biserica Catolică.

După ce a părăsit ordinul, în anii ’70, Fracedo și-a urmat a doua pasiune – este vorba de OZN-uri și fenomene supranaturale, despre care a strâns foarte multe informații, care demonstrează că extratereștrii consideră Pământul ca pe un câmp de experimentare și de obținere a tot felul de beneficii, a argumentat el în cea mai faimoasă carte a sa „Ferma umană. Stăpânii invizibili ai Pământului”.

„Lumea noastră este ca un oraș mare. De exemplu, există un cer unde păsările zboară. Apoi sunt acoperișuri unde pisicile se mișcă. Mai jos sunt străzi în care oamenii, câinii și așa mai departe sunt unul lângă altul. Când le considerăm niveluri diferite de ființe, constatăm că există o lume care are locuitorii ei. Uneori, creaturile se deplasează de la un nivel la altul, dar este dificil pentru un șobolan să înțeleagă de ce o fiinţă coboară într-un canal, acolo unde se află lumea lui; la fel de surprins ca și acel șobolan sunt oameni care se întâlnesc cu alte fiinţe de ordin superior”.

Ce vor aceste creaturi de la noi? Potrivit lui Fracedo, ei au obiective și abordări foarte diferite față de persoane: „Extratereștrii au creat religii pentru oameni, ca să ne controleze gândirea. Pentru aceasta, de mii de ani, s-au folosit oameni speciali (profeți-întemeietori ai marilor religii). Fiecare dintre religii pare să aibă un scop specific, deși nu știm ce este în designul general. Cel mai probabil, acest lucru se datorează dispoziției mentale, sociale și emoționale pe care fiecare dintre ei o creează”, a scris el.

Scopul acestor „manipulări” nu este complet clar, deși, poate, folosind principiul „divide și cucereşte”, adevărații stăpâni ai Pământului se asigură că Homo sapiens nu atinge un nivel superior de dezvoltare și nu încalcă planurile lor, care pot fi asociate, de exemplu, cu colonizarea Terrei. „Pământul este o fermă”, a scris Fracedo despre situația noastră. „Este un fel de fermă de animale condusă rațional. Acesta este adevărul brutal. Este greu pentru animale să se revolte împotriva crescătorilor pentru că aceştia sunt mai deștepți și le pot prezice comportamentul. Și pentru că ferma este condusă inteligent, animalele se hrănesc cu o ideologie pentru a preveni rebeliunea lor. Dar acest lucru nu este suficient. Este necesar să se vină cu un astfel de set de valori morale încât oamenii, în opinia lor, să fie constant ocupați de conflicte și să se lupte între ei”, a conchis el.

Aşadar, suntem într-adevăr proprietatea cuiva într-o formă sau alta? Și chiar se implementează un proiect în care noi jucăm un rol marginal? Din păcate, nu există răspunsuri concrete și este destul de dificil de spus care este adevărul.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock