Misterele muntelui Kailash, din apropiere de Himalaya: ce-a găsit acolo NASA?


Muntele Kailash este un munte sacru situat în vestul Muntelui Himalaya. Este considerat a fi un munte sfânt de către hinduși, budiști și jainisti. Se spune că muntele este casa zeilor și este o destinație populară de pelerinaj pentru oameni din întreaga lume. Există multe mistere în jurul Muntelui Kailash. Unul dintre cele mai misterioase lucruri despre munte este forma lui. Muntele Kailash este o piramidă perfectă, care este foarte rară în natură. Unii oameni cred că acesta este un semn că muntele este artificial, în timp ce alții cred că este un fenomen natural.

Muntele Kailash este, de asemenea, înconjurat de o serie de alte mistere. Se spune că muntele este înconjurat de un inel de foc și nicio plantă sau animal nu poate trăi în zona din jurul muntelui. Există, de asemenea, rapoarte despre lumini și sunete ciudate care au fost văzute și auzite lângă munte.

Au apărut diverse zvonuri că NASA a găsit o piramidă sau o cameră secretă în Muntele Kailash; dar aceste se pare că nu sunt adevărate. Aceste zvonuri se bazează pe o interpretare greșită a unei imagini NASA a muntelui. Imaginea în cauză este o imagine în culori false a Muntelui Kailash, realizată de satelitul Landsat 8. Imaginea arată un punct luminos pe marginea muntelui. Unii oameni au interpretat acest punct luminos ca o piramidă sau o cameră secretă. Cu toate acestea, punctul luminos este de fapt cauzat de o reflectare a luminii Soarelui de pe zăpadă și gheață de pe munte.

Iată câteva dintre celelalte mistere din jurul Muntelui Kailash:

* Se spune că muntele este centrul lumii.
* Se spune că nimeni nu poate urca pe Muntele Kailash și nu poate supraviețui.
* Se spune că muntele este păzit de un grup de ființe supranaturale.
* Se spune că muntele este un portal către alte dimensiuni.

De asemenea, se spune că muntele este casa zeului hindus Shiva și se crede că el meditează la vârful muntelui. Misterele muntelui Kailash au fost subiectul multor legende și povești. O legendă spune despre un grup de yoghini care a urcat pe Muntele Kailash și nimeni nu i-a mai văzut de atunci niciodată. O altă legendă povestește despre un grup de exploratori care au încercat să urce muntele și au fost uciși de un grup de ființe supranaturale.

Misterele muntelui Kailash continuă să fascineze oameni din întreaga lume. Muntele este un loc de mare putere spirituală și este un loc în care oamenii pot veni să se conecteze cu eul lor interior. Este, de asemenea, un loc de mare mister și este un loc în care oamenii pot veni să exploreze necunoscutul.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO