Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Extratereştrii conduc lumea prin intermediul „alienilor” hibrizi care arăta exact ca oamenii… Toate conspiraţiile sunt manipulate de extratereştri!

 • 76
 •  
 •  
 •  
  76
  Shares

blankAcum mai mulţi ani, cercetătorul şi autorul din domeniul OZN-urilor şi extratereştrilor Brownlee Michael, a acordat un interviu pentru cunoscutul editor al „Jurnalului conspiraţiei”, Tim Beckley. Brownlee crede că extratereştrii vor ca noi, oamenii, să fim dependenţi de ei, să ne aibă sub control: „Extratereştrii au oferit soluţii pentru problemele omenirii, a spus Brownlee, ca un fel de cal troian pentru a pune piciorul în uşa noastră, astfel încât să ne poată duce la o formă totalitară de guvernare.”

Iată în continuare câteva din ideile lui Brownlee:

* Mesajul fascismului este dintotdeauna „Acest lucru va rezolva toate problemele”. Ceea ce avem în faţă sunt semnele unei preluări fasciste care, în cazul în care nu este expusă şi căreia să i se reziste, va sfârşi în a fi nu doar un stat fascist, ci o lume fascistă.

* Extratereştrii nu vor ateriza pur şi simplu şi vor conduce lumea, ci vor lucra în schimb prin intermediul creaturilor umane/extratereştrilor hibrizi care vor arăta ca şi oamenii, dar care sunt foarte, foarte puternici, în special în ceea ce priveşte planul mental al existenţei.

* În domeniul mental ei sunt foarte eficienţi, iar noi, din păcate, suntem foarte naivi. Astfel, una dintre aceste modalităţi într-unul dintre domeniile-cheie de activitate extraterestră este manipularea convingerilor noastre religioase şi spirituale. Ei sunt foarte conştienţi de faptul că suntem naivi, iar ei sunt capabili de a manipula cu uşurinţă oamenii care sunt deosebit de predispuşi convingerilor fanatice, fundamentalismului în toate varietăţile sale din întreaga lume. Ei pot fi foarte influenţi.

* Această influenţă negativă a extratereştrilor operează în spatele scenei în afacerile lumii şi chiar este responsabilă pentru fundamentalismul islamic care a dus la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001. Mişcarea continuă să se agraveze şi poate duce în cele din urmă la o luptă la nivel mondial a guvernelor lumii.

* Noi vorbim despre această conspiraţie întunecată a celor bogaţi şi aşa mai departe. Nu este greu să ne imaginăm că acei oameni în poziţii de putere sunt fie cu bună ştiinţă sau în necunoştinţă cooptaţi de extraterestri. Da, există o conspiraţie în toată regula, dar este mult mai mare decât ştiu teoreticienii conspiraţiei. Am vorbit despre conspiraţii umane. Ei bine, toate conspiraţiile umane sunt manipulate în esenţă de către extratereştri.


 • 76
 •  
 •  
 •  
  76
  Shares
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu