Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Chiar există printre noi genii şi cyborgi creaţi în laboratoare secrete, ca-n filmul „Soldat Universal”? Un „detractor” dezvăluie totul…


Scriitorul Benjamin Franke, în cartea sa „Adevăruri ascunse”, vorbeşte despre o întâlnire cu dr. Philip Baker, care i-a povestit lucruri incredibile, absolut senzaționale, pe care mintea omului de rând refuză să le creadă și să le înțeleagă.

Baker spune că în cadrul unui proiect guvernamental secret – Omicron -, ar fi fost creați indivizi cu calități la cerere. Omicron 1 – în care sunt creaţi genii umane, Omicron 2 – în sunt creaţi soldați desăvârșiți, adevărați cyborgi, (ca în filmul lui Jean Claude van Damme, “Soldatul universal” ?), „Omicron 3”, care-i transformă în „legume” pe cei deveniți periculoși.

Pentru primele două proiecte, subiecții sunt recrutați din școlile și internatele pentru copii părăsiți sau copii fără familie. Vârsta ideală este de 14 ani, când li se aplică tratamente cu substanțe speciale. Și, în doar 6 ani, deci la vârsta de 20 ani, când sunt în plenitudinea forțelor, ei devin genii sau soldați desăvârșiți, în funcție de proiectul la care au participat.

Cei deveniți periculoși sau incomozi ori indezirabili sunt lichidați fără prea multe menajamente și păreri de rău, înscenându-se câte un accident, sau sunt trecuți în ultimul proiect. În acest caz, sunt duși în clinici speciale, situate în locuri strict secrete, unde, timp de mai multe luni, sunt tratați cu substanțe speciale psihotrope, provenite de la laboratoarele secrete. În urma acestor tratamente ei devin legume umane, inofensivi din toate punctele de vedere.

Baker și-a încheiat confesiunea spunând că acești subiecți au creierul modificat și trăiesc în mod cert printre noi, concluzionând: „Ei sunt, de fapt, niște roboți, deoarece nu fac altceva decât ceea ce li s-a inoculat să facă, neputând asimila nimic nou într-o direcție”.


Lasă un comentariu