De ce bogaţii lumii cumpără proprietăţi masive în centrul SUA şi fug de zonele de coastă? Cunosc ei nişte informaţii secrete despre „Apocalipsă”?


În aceste zile, viața de pe planeta noastră pare să fie amenințată din mai multe fronturi, de la schimbările climatice la poluare, la suprapopulare şi până la războiul nuclear. Desigur, rămân, de asemenea, diverse amenințări complet în afara controlului umanității, cum ar fi posibilitatea unei erupții solare gigantice sau prăbuşirea pe Terra a unui asteroid gigant. Însă, dacă urmărim mişcările mai multor miliardari ai lumii, observăm că aceştia şi-au făcut planuri clare de evadare în ultimii ani.

Un articol din Forbes din 2017 (The Shocking Doomsday Maps Of The World And The Billionaire Escape Plans) ne vorbeşte despre miliardarii care şi-au cumpărat terenuri agricole în America și în întreaga lume. Locațiile sunt departe de ţărmurile mărilor şi oceanelor, părând să indice o intenție de evadare în cazul unei creșteri a nivelului apelor din zona coastelor.

„Se pare că teritoriile din centrul Statele Unite, cum ar fi Montana, New Mexico, Wyoming și Texas, sunt toate regiuni foarte populare pentru cei mai bogați oameni. Miliardari precum John Malone (în prezent cel mai mare latifundiar din America, deține 2.200.000 de acri, inclusiv Wyoming și Colorado), Ted Turner (2.000.000 de acri în Montana, Nebraska, New Mexico și Dakota de Nord), Philip Anschultz (434.000 acri în Wyoming), Jeff Bezos (400.000 de acri în Texas) și Stan Kroenke (225.162 acri în Montana) au adunat toate terenurile principale. Se pare că mulți miliardari se pregătesc pentru viitoare planuri de evadare, având „case de vacanță” în locații îndepărtate. Mulți dintre ei au și avioanele lor private gata să plece la un moment dat”.

Ştiu oamenii bogaţi ai lumii ceva ce noi nu știm? Există anumite personalităţi ce au nişte informații „ascunse” despre soarta finală a umanității? Nu putem decât să speculăm, dar trebuie să fim foarte clari: acestea sunt doar profeții și nu se bazează pe fapte cunoscute.

Doi profeți moderni, futuristul Gordon-Michael Scallion și Edgar Cayce au prezis că o viitoare deplasare a polilor va duce la dezastre. Cu toate acestea, aveau idei diferite cu privire la modul în care ar putea apărea acest lucru. Scallion credea că o schimbare a polilor va proveni din încălzirea globală, din activitatea nucleară sau din utilizarea abuzivă a tehnologiei. Profetul Edgar Cayce a prezis o schimbare a climei de 16 până la 20 de grade; el a spus că atunci când vulcanul Etna din Italia și Muntele Pelee din Martinica erup împreună, vor exista aproximativ 90 de zile pentru a evacua coasta de vest a Americii, înainte ca un potop să inunde malurile.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO