Ce s-a întâmplat cu invenţia savantului român Moraru – „dispozitiv pentru colectarea energiei cosmice” – de care vorbea revista „Flacăra” în 1994?


În revista „Flacăra” nr. 7 / 16 februarie 1994, avem un articol cu un titlu şocant, intitulat „Savantul român Dinu-Ştefan Moraru a construit un dispozitiv pentru colectarea energiei cosmice!”. Un asemenea articol n-ar trebui să treacă neobservat. Spicuiesc din acest articol:

– Extrem de recent, dl. prof. dr. ing. Dinu-Ştefan Moraru, academician, a descoperit un nou efect fizic combinând contribuţiile unor renumiţi savanţi şi construind un spaţiu închis rezonant de formă conică.

– Câţi fizicieni-matematicieni cunosc „efectul Born-Sertes”, adică efectul câmpului rotitor asupra fluidelor bipolare în domeniul undelor centimetrice? Max Born (1882-1970) a fost laureat al Premiului Nobel pentru fizică în anul 1951, pentru cercetări fundamentale in mecanica cuantică, în special pentru interpretarea statistică a funcţiei de undă, împreună cu Walther Bothe (1891-1957), pentru „metoda coincidenţei şi a descoperirilor făcute pe baza acesteia“.

– Matematicianul Leonardo Fibonacci, din secolul al XIII-lea, este cunoscut pentru „şirurile” lui care se întâlnesc peste tot în lumea plantelor şi animalelor, inclusiv în construcţia omului.

– Profesorul Dinu-Ştefan Moraru a combinat cele două contribuţii ştiinţifice şi a creat o funcţie vectorială. El spune că a reuşit, pe baza acestei funcţii, să creeze un dispozitiv energetic colector cosmic ce funcţionează in domeniul undelor radio (unde centimetrice). Efectul descoperit de domnia sa se produce într-un spaţiu închis rezonant, de forma conică, de proporţii strict stabilite, complet diferit de „efectul de piramidă”.

– În acest spaţiu, se pot deshidrata produse alimentare în vederea îndelungatei conservări, precum şi rehidratarea lor în vederea consumului. Apa energizată cu ajutorul dispozitivului devine, definitiv, energizantă putând fi folosită cu succes in multe aplicaţii medicale.

– Domnul profesor, împreună cu un om de afaceri, intenţionau în 1994 să construiască un „hotel clinic”, a cărei cupolă va fi sub formă de con, adică va fi un spaţiu închis rezonant, un dispozitiv energetic colector cosmic. Sub el vor fi aşezate 20 de paturi, unde pacienţii vor sta câte două ore zilnic, „suferind” energizări prin efectul de con Born-Sertes-Moraru. Se va consuma numai apă energizată şi energizantă.

Probabil că acest „hotel clinic” nu a mai fost construit în Giurgiu (am căutat în decembrie 2022 şi nu am găsit nimic despre el pe Internet). Nu se ştie totuşi ce s-a întâmplat de atunci cu invenţia domnului profesor – „dispozitivul pentru colectarea energiei cosmice”. A mai fost pus în funcţiune la scară largă? Sau totul s-a îngropat?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO