Motivul real pentru războiul din Irak din 2003? Saddam Hussein era pe punctul de a descoperi o „poartă stelară” care ducea către extratereştrii din sistemul nostru solar?


Armele de distrugere în masă ale lui Saddam Hussein au fost unul dintre motivele principale pentru invazia americană din Irak din 2003, dând naştere la cel de-al doilea război din Golf. Însă acele arme nu au fost niciodată găsite, iar acest lucru a dus la scăderea reputației preşedintelui american de atunci, George W. Bush, cât și a omologului său britanic, premierul Tony Blair. De ce atunci americanii şi britanicii s-au angajat într-un război atât de periculos, având la bază nişte supoziţii false? Un om de știință australian consideră că are răspunsul la această întrebare. Dr. Michael E. Salla consideră că Bush și Blair s-au folosit de armele de distrugere în masă drept pretext pentru invadarea Irakului în 2003, pentru a acoperi un motiv incredibil. Dar care a fost acesta?

Salla susține că extratereștrii provenind de pe cea de-a 10-a planetă a sistemului solar, Nibiru, au avut o relație de lungă durată cu oamenii din regiunea Irak / Iran. Există dovezi pentru o implicare extraterestră de lungă durată în această zonă, datând din primele zile ale civilizației sumeriene. El citează afirmațiile istoricului Zecharia Sitchin despre „Nephilim”, un grup de aproximativ 200 de extratereștri care s-au revoltat împotriva superiorilor lor, „Elohim” și au creat civilizația timpurie de pe Pământ.

Aceste afirmații se bazează pe ideea că Nibiru are o orbită extrem de excentrică, care o apropie uneori de Pământ – pe o orbită undeva între Marte și Jupiter, dar apoi, în cea mai mare a timpului, pluteşte la marginea întunecată a sistemului nostru solar. Salla spune că extratereștrii Annunaki vizitează periodic umanitatea, într-un ciclu de 3.600 de ani.

Cercetătorul australian crede că americanii s-au temut că Saddam era pe punctul de a activa o „poartă stelară” („stargate”), ascunsă undeva în Irak, ce poate fi folosită ca mijloc de călătorie instantanee spațio-temporală. Această poartă stelară i-ar fi oferit dictatorului irakian acces la armamentul extraterestru avansat al Annunakilor.

„Administrația Bush şi-a dat seama că Hussein avea informații relevante, foarte valoroase, despre istoria străveche a planetei”, a afirmat Salla. „Un alt motiv pentru care Administrația Bush a intrat în Irak a fost acela de a-l opri pe Hussein să dezvăluie aceste informații și să obțină de asemenea controlul asupra porţii stelare.”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Comentariile sunt închise.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock