Ce-a făcut în 1979 la Moscova senatorul de atunci Joe Biden? Există vreun secret?


Un videoclip arhivat digitalizat, de pe o bandă de film, ni-l prezintă pe actualul preşedinte american Joe Biden (atunci doar senator) într-o vizită în fosta Uniune Sovietică, în anul 1979. Atunci, Joe Biden dădea un interviu televiziunii sovietice la Moscova.

Joe Biden conducea un grup de senatori americani în URSS, ca președinte al Subcomitetului pentru Europa al Comisiei pentru relații externe a Senatului SUA. În timpul acestei vizite a lui Joe Biden în URSS, el a purtat două runde de discuții, iar apoi între SUA şi URSS s-a semnat Acordul SALT-II (1979).

În 1972, Joe Biden a devenit senator SUA. Un an mai târziu, în 1973, el a vizitat URSS. Ulterior, Joe Biden s-a întors din nou într-o vizită oficială în august 1979. Scopul a fost acela de a-i convinge pe colegii senatori americani să sprijine reducerea armelor strategice dintre URSS și Statele Unite.

Oricum, Biden a vizitat URSS de mai multe ori și a venit şi în Rusia post-sovietică după 1991.

Sursa (traducere şi adaptarea proprie): tvdata.tv

P.S. Există zvonuri neconfirmate că Biden ar fi fost filmat în secret în august 1979, la hotelul din Moscova la care a stat. Zvonurile merg mai departe şi scot în evidenţă o naraţiune incredibilă despre ceea ce ar fi făcut Biden la hotel, însă nu am să le spun pentru că pur şi simplu pot fi o intoxicare / fake news şi nu doresc să particip la aşa ceva.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO