De ce la sediul Acceleratorului de particule CERN de la Geneva se află statuia „dansului morţii” a lui Shiva? Ce semnifică din punct de vedere simbolic? Distrugerea acestui Univers?

  •  
  •  
  •  
  •  

CERN ShivaDespre Acceleratorul de Particule CERN de la Geneva am scris mai multe articole anul acesta, arătând pericolul redeschiderii acestei instituţii. În articolul din februarie 2015 – La acceleratorul de particule CERN din martie 2015 se vor face experimente periculoase care ar putea distruge întreg Pământul, dar şi Universul! Fizicienilor, nu vă jucaţi cu focul! – atrăgeam atenţia că experimentele de aici ar putea distruge Universul, spaţiul şi timpul.

Tot în acel articol, mai spuneam următoarele: „Interesant că la sediul CERN de la Geneva întâlnim simbolul acestei organizaţii, Shiva – dansul morţii şi al distrugerii – arătând astfel adevăratul scop al lui CERN”. Referitor la acest aspect, vreau să fac câteva precizări suplimentare. Este vorba de statuia lui Nataraj, forma dansatoare a lui Shiva, pe care unii au numit-o dansul  distrugerii„; ea se află în exteriorul clădirii CERN şi e… terifiantă!

În mâna stângă, Shiva ţine o flacără, care este simbolul distrugerii acestei lumi. De fapt, ca să fim sinceri, dansul nu e doar despre distrugere, ci şi despre creaţe şi menţinerea acestei lumi, dar ultimul act este distrugerea! Focul este elementul de distrugere a lumii. Potrivit mitologiei hinduse, la sfârșitul lumii, va fi foc, care va fi instrumentul anihilării. În mâna dreapta a lui Shiva se află instrumentul creaţiei… aşadar, simbolic, avem două acte: creaţia şi distrugerea.

Aşadar, ce semnificaţie are pentru CERN statuia lui Nataraj, forma dansatoare a lui Shiva? Cumva faptul că cercetătorii de la CERN pot crea în acceleratorul de particule alte universuri, dar le pot şi distruge? Va fi distrus şi Universul nostru prin această „joacă de-a Creaţia”? Care este semnificaţia ocultă?

Dacă nu acceptaţi faptul că e ceva conspiraţionist în toată această poveste, trebuie să recunoaşteţi că cel puţin e extrem de bizar…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page