Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Când Hollywood-ul se joacă de-a Antihristul… blestemul filmului de groază “The Omen”

1074

blankAm vorbit într-un articol destul de recent (Blestemele filmului de groază “Exorcistul”, prima peliculă horror câştigătoare a premiului Oscar), despre blestemele filmului de groază “Exorcistul”. Chiar au existat o serie de zvonuri că nouă oameni ar fi murit în timpul producţiei acestui film. Mai multe incendii au izbucnit pe platourile de filmare atunci când nimeni nu se afla acolo.

Dar acesta nu a fost singurul film în care s-au întâmplat asemenea nenorociri. Un alt film horror blestemat a fost “The Omen” (“Prevestirea”), care are următorul subiect: copilul lui Kathy se naşte mort, dar soţul ei, Robert (jucat de actorul Gregory Peck), îi ascunde cumplitul adevăr, pentru a o proteja. El înlocuieşte copilul lor cu un nou-născut rămas orfan, Damien, fără a şti că acesta avea origini satanice…

Oroarea începe în ziua când Damien împlineşte cinci ani, iar bona lui se sinucide în mod dramatic. La scurt timp dupa aceea, un preot care încearcă să îl prevină pe tatăl lui Damien îşi pierde viaţa într-un accident cumplit. Numărul victimelor ucise creşte, iar Robert, dându-şi seama că fiul lui este Anticristul, hotărăşte că trebuie să îl ucidă pe băiat, pentru a-l împiedica să împlinească o profeţie catastrofală.

Un membru al echipei de filmare al acestui film a fost rănit într-un accident care a distrus una din maşinile companiei. Mai târziu, un paznic a fost ucis de leii folosiţi pe platou, un avion, în care se afla starul Gregory Peck, a fost lovit de fulger, un al doilea avion, în care se afla scenaristul David Seltzer, a fost de asemenea lovit de fulger şi alţi oameni implicaţi în proiect au murit, după ce un al treilea avion s-a prăbuşit. În timpul filmărilor la continuarea lungmetrajului, toţi actorii au contactat o formă foarte rară de gripă.

 

Orgoni Crystal