Concluzie şocantă a unui cercetător: există un plan extraterestru pentru a înlocui oamenii cu hibrizi


David Jacobs, profesor de istorie la Universitatea Temple din Statele Unite, a efectuat un studiu amănunţit asupra relatărilor despre răpirile extraterestre, concluziile sale fiind publicate într-o carte numită „The Threat: The Secret Agenda” („Amenintarea: Agenda secretă”), o carte apărută la New York, în 1988.

El afirmă că un „plan extraterestru” urmăreşte obţinerea de hibrizi din material genetic uman şi extraterestru, pentru a înlocui oamenii şi pentru a-i controla. Acesta este motivul real din spatele tuturor răpirilor în care se prelevează sămânţă umană de la bărbaţi sau în urma cărora femeile umane devin însărcinate, spune dr. Jacobs. El menţionează că prima etapă o reprezintă încrucişarea genelor umane cu cele „extraterestre”. Apoi acest material genetic este combinat cu un ov*l şi cu spe*mă umană, iar hibridul de stadiu II este încrucişat cu un alt ov*l şi spe*mă umană. Rezultatul este o fiinţă aproape umană, iar în urma unei a treia încrucişări dintre un ov*l şi spe*ma umană, fiinţa rezultată merge pe stradă fără să atragă atenţia.

Dr. Jacobs descrie aici chiar modul în care au acţionat extratereştrii la prima lor creaţie, ceea ce unii ar numi „Adam”, care mai apoi a evoluat în mamiferul uman de astăzi. Acest medic este de părere că ultimii hibrizi sunt ceea ce răpiţii numesc „nordici”, deşi nu toţi dintre ei sunt blonzi cu ochi albaştri.

Dr. Jacobs spune că aceşti „super-hibrizi” păstrează multe dintre abilităţile lor „extraterestre”, cum ar fi scanarea minţii umane şi controlul celor răpiţi. El sugerează că, în timp ce hibrizii pot avea anumite caracteristici umane, ei gândesc ca nişte „extratereştri” şi răspund în faţa acestora. „Planul hibrid este planul extraterestru”, afirmă Jacobs, susţinând ca, în etapa finală a planului, oamenii vor fi uşor „defazaţi”, în timp ce hibrizii vor fi „fazaţi”. Amintirile despre părinţii iubitori, despre liberul arbitru şi despre libertatea religioasă vor fi înlocuite cu amintirile încrucişării selective şi cu funcţiile unice setate să-i servească pe extratereştri. Aceşti hibrizi vor avea o mentalitate de turmă, fără amintiri ale alegerii individuale, fără legături de familie şi fără libertate. Va fi o ordine ierarhică, de tip fascist, în care rasa aflată la putere le domină pe cele inferioare. Nu pot găsi nici eu o exprimare mai exactă. Suntem aproape de acest ţel al lor, dar se pare ca încă este timp să ne trezim… Dr. Jacobs afirmă, în urma interviurilor cu cei răpiţi, că hibrizii par nemulţumiţi de situaţia lor şi îşi doresc libertatea pe care o au oamenii.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO