Teoria scriitorului David Icke: „Saturn este „o poartă de acces” a entităţilor negative către lumea noastră, iar Luna acționează ca o transmisie „booster” către minţile noastre”


Scriitorul britanic David Icke, numit „conspiraţionist” de mass-media principală, este unul dintre puţinii de la începutul anilor ’90 care s-a devotat cercetării a „cine sau ce controlează cu adevărat lumea”. Iată, de exemplu, părerea sa despre Lună şi Saturn, într-una din cărţile sale. Este opinia sa şi trebuie s-o respectăm, deşi unii ar considera-o a fi „aberantă”.

* Luna nu este o creație a „naturii”, ci o construcție, sau cel puțin jumătate este „naturală” şi jumătate „construită”; este este un computer gigantic și o operațiune de difuzare care influențează fundamental viața de pe Pământ. Luna are 3.475 de km în diametru, fiind mai mare decât Pluto și are un sfert din dimensiunea Pământului, fiind pe locul 5 în sistemul solar în ceea ce priveşte dimensiunea.

* Există un flux de anomalii şi mistere cu privire la Lună, pe care știința curentă nu le poate explica. Atât de multe încât Irwin Shapiro de la Centrul Harvard-Smithsonian pentru Astrofizică a spus: „Cea mai bună explicație pentru Lună este o eroare de observație – Luna nu există”. Luna nu este negativă sau „rea” în sine; Luna este un computer neutru și ceea ce transmite este dictat de forța care o controlează. Această forță sunt arhonții care au deturnat Luna.

* Arhonţii nu controlează Soarele nostru, dar au propriul lor soare – Saturn. Religiile majore venerează pe ascuns Saturn-ul (o expresie a Demiurgului) ca „Dumnezeul” lor, întregul sistem de control este unul saturnian (satanic) și umplut cu simbolismul lui Saturn la fiecare nivel. Inelele lui Saturn nu au fost mereu acolo. Ele fac parte din sistem de difuzare a Matrix-ului și deși noi le percepem doar în jurul lui Saturn, ele continuă prin sistemul solar până la Pământ pe tărâmuri nevăzute, iar Luna acționează ca o transmisie „booster”, prin care direcționează energia primită de la Saturn la țintă: mintea umană și receptorii-transmițători din ADN-ul uman.

* Societăţile secrete venerează Saturn ca „Soarele negru” sau „Soarele întunecat”. Saturn nu este o planetă, ci o stea pitică maronie, adică o stea eşuată. Atât Saturn cât și Jupiter generează mai multă energie decât primesc de la Soare. Saturn, precum Jupiter, Uranus și Neptun, este un „gigant gazos”. Ai spune că nicio viață nu ar putea trăi pe Saturn sau în interiorul lor, dar să nu uitaţi că vorbim de entităţi arhontice care au fost create din foc, ele nefiind ca noi. Cu alte cuvinte, arhonţii sunt mai degrabă energetici şi nu holografici. Arhonţii pot interacționa destul de ușor cu giganți gazoşi ca Saturn.

* Aceste două stele pitice, Saturn și Jupiter, au propriile lor mini „sisteme solare”, ambele având zeci / sute de sateliţi, unii dintre ei asemănându-se mai mult cu planete. Până în prezent, există cunoscuţi 146 de sateliţi ai lui Saturn. Majoritatea lunilor lui Saturn sunt numiţi după titani din mitologia greacă. De exemplu, Prometeu, a fost un titan în mitologia greacă și a devenit numele unui satelit al lui Saturn. Titanii s-au luptat cu olimpienii pentru controlul umanității și această bătălie a „zeilor” pentru stăpânirea Pământului este o temă comună în toată lumea.

* Alte luni ai lui Saturn poartă numele zeilor inuiți, galici și nordici. Cea mai mare lună a lui Saturn este Titan, a doua ca mărime în sistemul solar. Titan este de două ori mai mare decât luna noastră, care, în sine, este enormă pentru un satelit al unei planete mici ca Pământul. Oamenii de știință au sugerat că o formă de viață ar putea exista pe Titan și pe o altă lună a lui Saturn, Iapetus.

* Textele gnostice spun că arhonţii demiurgi controlează întregul sistem solar, cu excepția Soarelui, Pământului și Lunii. S-ar putea să fi fost adevărat odată, dar între timp și Luna a fost deturnată.

* Când sataniştii şi alţii se închină lui Saturn ca unui zeu, ei nu se închină la o „planetă moartă”, ci la o entitate conștientă care este Saturn, o expresie a ceea ce gnosticii numeau Demiurgul. Povestirile antice descriu un sistem solar foarte diferit faţă de cel pe care îl vedem astăzi. Cercetătorul David Talbott a făcut un studiu îndelungat și intensiv al miturilor globale privind Saturn-ul şi a ajuns la concluzia că el a dominat cerul antic și a fost trăsătura dominantă în simbolismul antic.

* Saturn era cunoscut de către antici ca „cel căzut”; el a fost adesea simbolizat de-a lungul secolelor ca un ochi, de aici simbolul ochiul atotvăzător folosit de societăţile secrete.

* Saturn este un „gateway” („poartă de acces”) care permite entităților arhontice să se deplaseze între realitatea lor și a noastră și este un mijloc prin care informațiile pot fi proiectate din tărâmul arhontic în lumea noastră. Aceste informații sunt difuzate prin Saturn (prin inelele sale) pe banda de frecvență care poate fi primită de ADN-ul uman ce a fost reglat în mod special pentru această bandă de frecvenţă în timpul manipulării genetice.

* Deci, Saturn a fost convertit să fie așa de către tărâmul arhontic și a devenit un centru de închinare pentru religiile arhontice, societăţile secrete şi satanism (saturnism).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock