Google Moon e dezvăluie o incredibilă bază lunară extraterestră pe Lună? De 15 km!?


O nouă descoperire uluitoare a fost făcută pe Lună: structuri care par a fi artificiale pe satelitul natural al Terrei. Intrați în Google Moon – poarta de acces nu doar pentru investigații academice, ci și un canal pentru indivizi obișnuiți și cercetători ce doresc să investigheze peisajul lunar.

Astfel, un grup de detectivi amatori a dat peste o fotografie Google Moon, ce dezvăluie o structură misterioasă, care se întinde pe 15 kilometri pe Lună. Concluzia ar fi că e vorba de o fortăreață extraterestră, ascunsă la vedere.

Cu toate acestea, ceea ce este cu adevărat derutant este dispariția selectivă a acestei structuri colosale din anumite instantanee, alimentând suspiciunile că imaginile au fost manipulate.

Iar celebrul blogger Scott Waring, care se ocupă cu studiul OZN-urilor, crede că aceasta este cu adevărat un presupus bastion extraterestru pentru colonizarea Lunii. Coordonatele Google Moon sunt următoarele: 49°54’5.25″N 142°37’43.85″E. Puteţi vedea şi singuri şi apoi să vă daţi părerea.


Lasă un comentariu