O imagine „incredibilă” ar fi fost surprinsă ieri în timpul eclipsei totale de Soare: Luna se pare că are propria „lună”! Totuşi, adevărul este altul…


Luna are propriul satelitImaginea surprinzătoare pe care o vedeţi la începutul articolului a fost trimisă pentru analiză grupului de anchetă a fenomenului OZN-istic MUFON. Bărbatul anonim care a raportat lui MUFON a pretins că imaginea a fost luată într-o insulă din Indonezia, de o prietenă care a dorit, de asemenea, să rămână anonimă.

Fotografia ar fi fost luată în timpul eclipsei totale de Soare care a avut loc ieri, 9 martie 2016, în anumite zone ale lumii. În ea se poate observa o Lună uriaşă care acoperă integral Soarele, dar, în jurul Lunii, se vede un satelit care pare că orbitează Luna! Aşadar, Luna are propia ei „lună”? Sau e un OZN? Sau o farsă? Din aceste 3 variante, care credeţi că e cea adevărată?

Cotidianul britanic The Express a descoperit misterul, spunând că fotografia e un „hoax” (păcăleală). The Express a trimis poza specialistului italian Scott Brando, care conduce site-ul Ufoofinterest.org, și care timp de ani de zile a cercetat toate fotografiile care privesc fenomenul OZN. Italianul a stabilit că imaginea este, de fapt, o grafică 3D pe calculator realizată în anul 2008 de către Ryan Bliss, de pe site-ul Digital Blasphemy.com.

Deşi această imagine nu este una reală, totuşi a nu se uita că au fost semnalate OZN-uri adevărate în timpul eclipselor de Soare şi de Lună. Iar acest lucr e un fapt de necontestat.


Lasă un comentariu