O imagine „incredibilă” ar fi fost surprinsă ieri în timpul eclipsei totale de Soare: Luna se pare că are propria „lună”! Totuşi, adevărul este altul…


Luna are propriul satelitImaginea surprinzătoare pe care o vedeţi la începutul articolului a fost trimisă pentru analiză grupului de anchetă a fenomenului OZN-istic MUFON. Bărbatul anonim care a raportat lui MUFON a pretins că imaginea a fost luată într-o insulă din Indonezia, de o prietenă care a dorit, de asemenea, să rămână anonimă.

Fotografia ar fi fost luată în timpul eclipsei totale de Soare care a avut loc ieri, 9 martie 2016, în anumite zone ale lumii. În ea se poate observa o Lună uriaşă care acoperă integral Soarele, dar, în jurul Lunii, se vede un satelit care pare că orbitează Luna! Aşadar, Luna are propia ei „lună”? Sau e un OZN? Sau o farsă? Din aceste 3 variante, care credeţi că e cea adevărată?

Cotidianul britanic The Express a descoperit misterul, spunând că fotografia e un „hoax” (păcăleală). The Express a trimis poza specialistului italian Scott Brando, care conduce site-ul Ufoofinterest.org, și care timp de ani de zile a cercetat toate fotografiile care privesc fenomenul OZN. Italianul a stabilit că imaginea este, de fapt, o grafică 3D pe calculator realizată în anul 2008 de către Ryan Bliss, de pe site-ul Digital Blasphemy.com.

Deşi această imagine nu este una reală, totuşi a nu se uita că au fost semnalate OZN-uri adevărate în timpul eclipselor de Soare şi de Lună. Iar acest lucr e un fapt de necontestat.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock