O mare conspiraţie: Institutul subteran de Studii ale Haosului din Ong’s Hat (SUA) a descoperit o poartă către alte dimensiuni! Acolo, nu mai există viaţă umană…


Oul„Ong’s Hat” a fost şi reprezintă unul dintre cele mai mari teorii ale conspiraţiei, pe care mulţi o consideră a fi doar o simplă ficţiune. Dar chiar aşa să fie?

În primul rând, de unde această denumire de „Ong’s Hat” (în traducere din limba engleză „Pălăria lui Ong”)? Ong’s Hat este un oraş (sau aşezare) din statul american New Jersey, care a fost fondată cândva în secolul al 19-lea de către un om pe nume Ong, după ce şi-a aruncat pălăria în aer și a pierdut-o pe o ramură de copac (sau poate pălăria a alunecat într-o altă dimensiune… cine știe?). Prin anii 1920, aşezarea a devenit un oraș fantomă, dar „Ong’s Hat” nu a fost uitat. Dimpotrivă, orașul abandonat a devenit subiectul uneia dintre cele mai vechi teorii ale conspirației de pe Internet.

În anii 1970 și ’80, o nouă paradigmă științifică numită „Haos” („Chaos”), care se referea la experiențele de zi cu zi (cum ar fi sunetul unui ventilator sau bâzâitul unui calculator) a început să câștige popularitate. Doi oameni de ştiinţă, pe nume Frank și Althea Dobbs, au dezvoltat o teorie conform căreia conştiinţa poate fi modelată ca propriul ei univers, iar dacă cineva ar putea să-şi controleze propria „hartă a minţii”, capacitatea de a controla haosul si, eventual, de a călători în alte dimensiuni ar putea fi atinsă.

Se pare că alţi trei oameni de ştiinţă s-au alăturat soţilor Dobbs în fondarea Institutului subteran de Studii ale Haosului din Ong’s Hat, New Jersey. Se pare că aici ar fi fost descoperit „poarta” către dimensiunile alternative, prin lucrul oamenilor de ştiinţă într-o cameră modificată de senzaţii numită „ou.” Astfel, se pare că ei au reușit și stăpânit știința călătoriilor interdimensionale. În explorările lor, ei au descoperit o lume în care nu s-a dezvoltat niciodată viața umană, ci doar viața plantelor, acolo unde locuiesc acei oameni de știință chiar şi acum.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO