Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Relatarea fantastică a unui fermier brazilian: a făcut dragoste cu o femeie-extraterestru pe o navă spaţială!


În seara zilei de 14 octombrie 1957, un fermier brazilian în vârstă de 23 de ani a văzut o ciudată lumină albă plutind la mică înălţime în capătul câmpului pe care-l ara cu tractorul. Privind de aproape, brazilianul şi-a dat seama că strălucirea aceea lumina o cupolă metalică rotitoare care stătea pe picioare telescopice şi îşi schimba culoarea din roşu în verde. Simţind pericolul, brazilianul a sărit jos din tractorul său şi a încercat s-o ia la fugă, însă s-a pomenit tras înapoi de trei entităţi mici care purtau costume cenuşii foarte ajustate pe trup şi căşti ce le ascundeau feţele. A fost dus în interiorul maşinii şi – odată înăuntru – dezbrăcat cu forţa şi acoperit cu un lichid limpede, după care a fost supus unui soi de examen medical.

Ceea ce s-a petrecut pe urmă, dacă este adevărat, a marcat o abatere de la toate celelalte întâlniri anterioare între fiinţe umane şi extratereştrii. Instalat într-o altă încăpere din interiorul navei, fermierului i-a fost adusă o extraterestră de se*x feminin, fără veşminte, pe care el a descris-o ulterior ca fiind „frumoasă, deşi un tip diferit de femeile pe care le-am cunoscut”. Avea păr decolorat ce-i ajungea până la mijlocul spinării, pomeţi înalţi, trăsături oarecum ascuţite şi ochi mari, uşor oblici. Brazilianul i-a descris mai târziu trupul ca fiind superb, cu sâni ridicaţi şi bine despărţiţi, cu o talie fină şi cu un abdomen mic, şolduri largi şi coapse pline.

Deşi în mod evident fiinţa aceea nu era om, fermierul s-a excitat şi peste câteva clipe s-a pomenit având o relaţie se*xuală, momentele de pasiune interplanetară fiind doar puţin deranjate de mormăitul ca de animal care ieşea cu regularitate din gura ei. Când îmbrăţişarea lor a luat sfârşit, femeia a arătat spre abdomenul şi şi apoi spre cer, lăsându-i pe ceilalţi umanoizi să-l escorteze pe uluitul ei amant afară din navă.

Socotind pe bună dreptate că nimeni nu l-ar crede, brazilianul n-a pomenit nimic despre incident, nici chiar rudelor sau prietenilor lui apropiaţi. Cu toate acestea, în următoarele câteva săptămâni, când a început să sufere de o serie de simptome fizice neplăcute, printre care dureri mari de cap, usturimi şi lăcrimare a ochilor, leşinuri şi apariţia pe trup a unor leziuni de tot felul, s-a răzgândit. Istorisindu-le incredibila lui poveste medicilor de la un spital local, brazilianul a sfârşit prin a fi trimis la Rio de Janeiro, unde a fost examinat şi chestionat.

Persoana însărcinată cu investigaţia, doctorul Alvaro Fontes, a tras concluzia că pacientul lui era pe deplin sincer în cele ce relata, la care se adăuga faptul că simptomele fizice pe care le prezenta sugerau o îmbolnăvire prin iradiere sau expunere la radiaţii, deşi propriile lor examene de specialitate n-au putut confirma o astfel de posibilitate.